TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

600 TL Bütçeli Çelik Kasalı Armani ve Momentus Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

600 TL Bütçeli Çelik Kasalı Armani ve Momentus Öneri

Mesaj jarrah87 » 02 Şub 2015, 22:57

iyi akşamlar saatforum üyeleri,
saat konusunda çok bilgi sahibi değilim ama bir hevestir araştırıyorum... Mekanizma olarak quart (pilli) veya otomatik bunlardan hangisi daha iyidir?
Kasa ebatı olarak denediğim saatlerden Emporio Armani AR2460 tam bileğime uygundu. 46 mm kasa çapı varmış

https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Emporio-Armani/AR2460/PD

Diğer yandan momentus'un tm245t-04m modeli hoşuma gitti. (500 TL)

http://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/momentus-tm245t-04m-erkek-kol-saati-titanyum-ful-137536999

ancak bunuda denediğimde titanyum kasa hafif ve güzeldi ama titanyumun modası geçti fln diyor millet... Birde momentus için japon diyen türk diyen vs.. var geçmişi karışık :)

Birçok marka baktım ve tabiki kafam karıştı: istediğim metal, parlak, kasa çapı 45-46 fln olan kaliteli, kolay bozulmayan, klasik (dede saati gibi) olmayan modern görünen bir saat..

marka ve model önerilerinize açığım ve bu konudaki yönlendirmelerinizden memnun olurum...
Kullanıcı avatarı
jarrah87

Re: 600 TL Bütçeli Çelik Kasalı Armani ve Momentus Öneri

Mesaj Bond » 03 Şub 2015, 00:33

Jarrah forumda arama yapmanı tavsiye ederim. Sorulan markalar ve yazılan teknik özelliklerde / bütçe seviyesinde bir sürü saat öneri konusu mevcut. Linkteki quartz Armani saat için 1.000 TL civarı fiyat yazılmış, liste fiyat ise 1.300 civarı denilmiş. Bu bütçelere çıkınca bunlardan çok daha iyi ve köklü markaların saatlerini alabilirsin bence. Yazılan bütçe ile standart quartz veya Kinetic / Solar Citizen, Seiko modellerine bakabilirsin. Saatler konusunda bilgilerini arttırmak adına forumda biraz gezebilirsin. Özellikle danışma bölümünde vakit geçirmen faydalı olacaktır. Saat almak için acele etme ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj zgnclskn » 03 Şub 2015, 02:43

Bond hocam konuyu özetlemiş :) siz foruma biraz vakit ayırın, muhtemelen ilk açtığınız başlık kendi nezdinizde de anlamını yitirecek ve adım attığınız yolculuğunuz bambaşka mecralara akacaktır ;)
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj jarrah87 » 04 Şub 2015, 20:48

Bond yazdı:Jarrah forumda arama yapmanı tavsiye ederim. Sorulan markalar ve yazılan teknik özelliklerde / bütçe seviyesinde bir sürü saat öneri konusu mevcut. Linkteki quartz Armani saat için 1.000 TL civarı fiyat yazılmış, liste fiyat ise 1.300 civarı denilmiş. Bu bütçelere çıkınca bunlardan çok daha iyi ve köklü markaların saatlerini alabilirsin bence. Yazılan bütçe ile standart quartz veya Kinetic / Solar Citizen, Seiko modellerine bakabilirsin. Saatler konusunda bilgilerini arttırmak adına forumda biraz gezebilirsin. Özellikle danışma bölümünde vakit geçirmen faydalı olacaktır. Saat almak için acele etme ;)

Öncelikle böyle bir forum sitesi kurduğunuz için teşekkür ederim... İnanın 2-3 gün önce quart, otomatik, mekanik.. vb deselerdi anlamsız anlamsız bakardım... Şu an forumu inceledikten sonra 1000 tl lik saat bile olsa quart görünce çok değersiz gözüküyor gözüme :thumbup: incelemelere devam ediyorum.. Özellikle Orient diye aratıp bakıyorum.. bütçeye uygun bir otomatik saat olarak orient'e yöneldim..
Kullanıcı avatarı
jarrah87

Mesaj mermertaş » 04 Şub 2015, 21:22

İsabet olmuş
Kullanıcı avatarı
mermertaş

Mesaj raven » 04 Şub 2015, 21:26

Orient fiyat ve kalite oranı ile iyi bir tercih olur :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 73 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners