TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Sportura Kinetic SRG017P1 vs Premier SRG001P2 Tercih

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Sportura Kinetic SRG017P1 vs Premier SRG001P2 Tercih

Mesaj encinsan » 30 Oca 2015, 14:35

Merhabalar,
Saate olan bakış açım sizin forumu tesadüfen okumam sonucu değişti. artık saati sadece görsel aksesuar veya prestij olarak değil, kullanıcı ile arasında özel bir bağ olarak görmeye başladım. Küçüklüğümden beridir saatlere adını koyamadığım bir ilgim vardı zaten, birçok saati merak edip içini açtığım incelediğim bile olmuştur ;) Bu merak büyüdükçe saat satın almak şekliyle gelişti ve şuan 12 adet marka saatim var, modeller: guess, armani, diesel, kenneth cole (otomatik), lacoste, timex, candino, cerruti 1881, tendence, tw steel (otomatik), momentus, fossil. ama forumu okuduktan sonra ilgim ve isteklerim değişti. önceden önem vermediğim detayları görmeye başladım ve şimdi bütçem dahilinde otomatik bir saat sahibi olmak istiyorum. Bu konuda da forumdan destek ve görüşlerinizi bekliyorum.
Şuan için aklımda 2 tane seiko modeli var:
Seiko Sportura Kinetic Direct Drive SRG017P1 (mavi ve siyah renk seçemeği var)
Seiko srg001p2
Direck Drive özelliğini nette inceledim hoşuma gitti, saat kadranı içinde güç göstermesi de güzel bir detay bence, saat seçerken bu detaya önem verdim. çok saatim olduğu için takmadığım zamanlarda durmasını istemem.
Bu modeller veya başka tavsiyeler için görüşlerinizi bekliyorum. bütçe 1000TL civarı. saati yurtdışı sitelerinden daha uygun almak sorun çıkartır mı? tavsiye edilir mi?
aşağıda youtube tan alıntı bir video var, Seiko Sportura Kinetic Direct Drive SRG017P1 için

Şimdiden Teşekkürler. ;)
Dünya döndükçe SAAT olacak...
Kullanıcı avatarı
encinsan

Re: Seiko Tercih

Mesaj khef » 31 Oca 2015, 09:18

Iki model arasinda tecihim, gorsel acidan, sportura olurdu. 1000 tl butce, seiko ve uzun pil omru olacaksa solar serilerine de bakmanizi tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
khef

Re: Seiko Sportura Kinetic SRG017P1 vs Premier SRG001P2 Terc

Mesaj mustiki212 » 31 Oca 2015, 11:10

Solar olarak tavsiyeniz nedir acaba. Bende yeni aldım bir solar modelide...
Kullanıcı avatarı
mustiki212

Re: Seiko Tercih

Mesaj encinsan » 31 Oca 2015, 14:20

khef yazdı:Iki model arasinda tecihim, gorsel acidan, sportura olurdu. 1000 tl butce, seiko ve uzun pil omru olacaksa solar serilerine de bakmanizi tavsiye ederim.

Solar da tercihiniz tavsiyeniz nedir?
Dünya döndükçe SAAT olacak...
Kullanıcı avatarı
encinsan

Mesaj khef » 31 Oca 2015, 14:37

Seiko Solar urun yelpazesi cok genistir. Zevkinize kalmis.
Benim tercihim bu model olurdu :arrow:

Prospex Aviation Solar Chronograph
Resim
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj eraslani » 31 Oca 2015, 20:14

ilgilendiğiniz sportura nın srg021 modeli bence daha hoş duruyor..bir saatçide incelemiştim geçenlerde..ancak fiyat 1600 tl idi.
Resim
Kullanıcı avatarı
eraslani

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 73 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners