TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SRP343J1 vs SNE119P Seçim Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko SRP343J1 vs SNE119P Seçim Önerisi

Mesaj mustiki212 » 27 Oca 2015, 21:23

Merhabalar yakın vakitte saat alacağım lakin bu iki model gözüme çok çarptı hem bütçe oalrak hemde tarz olarak bu vb model önerilerinizede açığım ama önceliklerim bu iki model olacak..

Seiko SRP343J1

Resim

Seiko SNE119P

Resim

Mümkünse siyah olacak (siyah yanı 2.renkte olabilir) 600Tl max bütçeli. Çelik kordon ve yarı dress yarı spor diyebileceğim modeller.

yardım edecek, eden, etmeyi düşünen ve aman be diyen herkese teşekkür ederim..:)
Kullanıcı avatarı
mustiki212

Re: Seiko SRP343J1 vs SNE119P Seçim Önerisi

Mesaj mustiki212 » 29 Oca 2015, 10:03

Yardımınız için çok teşekkür ettim(!!!)
444 liraya sne119p modelini aldım... Inşallah iyi olmuştur..
Kullanıcı avatarı
mustiki212

Mesaj zgnclskn » 29 Oca 2015, 14:19

Biraz sabırsızsınız sanırım, ilk danışma başlığınıza 2 gün cevap gelmemiş diye sitem etmek biraz değişik olmuş. Sonuçta klavye başında birisi saat danışsa da hemen cevap versek diye bekleyen üyelerden oluşmuyor burası :) Seiko 5 lerin mekanizmaları horoloji dünyasında kritik bir yere ve öneme sahiptir diye biliyorum, bir nevi mihenk taşı diyebiliriz sanırım, Solarlar hakkında pek bilgim yok ama yakışıklı bir Seiko almışsınız diyebilirim yine de, ama tercihi ben yapıyor olsam bu ikisi arasında Seiko 5 i alırıdım. Hayırlı olsun :thumbup:
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj mustiki212 » 29 Oca 2015, 22:24

zgnclskn yazdı:Biraz sabırsızsınız sanırım, ilk danışma başlığınıza 2 gün cevap gelmemiş diye sitem etmek biraz değişik olmuş. Sonuçta klavye başında birisi saat danışsa da hemen cevap versek diye bekleyen üyelerden oluşmuyor burası :) Seiko 5 lerin mekanizmaları horoloji dünyasında kritik bir yere ve öneme sahiptir diye biliyorum, bir nevi mihenk taşı diyebiliriz sanırım, Solarlar hakkında pek bilgim yok ama yakışıklı bir Seiko almışsınız diyebilirim yine de, ama tercihi ben yapıyor olsam bu ikisi arasında Seiko 5 i alırıdım. Hayırlı olsun :thumbup:

:thumbup:
Açıkcası bu kadar acele etmem nedense biraz önceki konuları kıskandım sanırım. birde benden acil bir tavsiye istendiği için (damatlık saat) bundan dolayı biraz hızlı bilgi istemiştim.

İki saatide araştırdım bu 2 günlük sürede ( :idea: ) seiko 5 (bu hacı saatlerinden) elimde vardı ki orijinal olduğunu düşünüyorum başına nleer geldiysede bana 6 yıl hizmet etti. maalesef yakın vakitte ev taşırken kaybettim. Kalibresinide ancak fotoğrafdan bakarak hatırlarım. Ağır bir saatti rezervi 2 güne yaklaşıktı. çizikte olsa kalitesini belli ediyordu.

Seçtiğim saat v14j kalibreli bir saat. direk güneş altında 3 saatte full şarj özelliği olduğunu yazıyor. tachymeter vb özellikleri hiç kullanmadım ki ihtiyacım yoktur. Baya model aradım lakin solar bu fiyata sıfır başka muadilleri varmıdır bilemediğim için konuyu açmıştım. Hayırlısı bakalım forumda v14j kalibre bir saat bulamadım sanırım. Gelince bi kutu açılımı koyup detayla fotoğraflandırmayı düşünüyorum..
Kullanıcı avatarı
mustiki212

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 73 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners