TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot Bayan Saati Modeli Karmaşası ve Saat Önerileri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot Bayan Saati Modeli Karmaşası ve Saat Önerileri

Mesaj akargrp » 13 Oca 2015, 17:45

Herkese iyi günler,

Hediye amaçlı bir bayan kol saati ararken Tissot'nun bazı modellerine ilgi duydum ve sizlere de danışmak istedim. Öncelikle http://www.n11.com/tissot-t0492102203700-P29916570 adresindeki ile http://www.tissot-saat.com/urun/tissot-t0492102203700-bayan-kol-saati_3714.aspx
adresindeki saatin seri numaraları(T049.210.22.037.00) aynı ama bunlar farklı saatler! Bu iki saat birbirine benzese de aslında farklı modeller değiller mi? Bu seri numarası kullanılan mekanizmayı mı tanımlıyor acaba ve birbirine yakın farklı kasalarla üretilip aynı SN ile mi piyasada yer alıyorlar? Kafam biraz karıştı sizlere sormak istedim.

İkinci olarak aslında daha çok hoşuma giden model şu; http://www.alwaysfashion.com/tr/p/5094/tissot-t-wave-t0232101111700_x00d_x00d_x00d_x00d_/5140Bu modeli de yorumlarsanız çok mutlu olurum. Bütçem 500-700 TL aralığı, açıkçası ne tarz bir saat almalıyım hiç bir fikrim yok :) Orient, Mako gibi markaların bu aralıkta kaliteli modelleri olduğunu okuyorum ama hediyenin tribün değerini de tarafımda tutmak adına, biraz da şıklık/marka cazibesi arıyorum (Nedense Tissot'nun marka cazibesi var gibi hissettim). Benim ilk mesajım bu ve şu ana kadar forumdan inanılmaz yararlandım, herkese çok teşekkürler.

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
akargrp

Re: Tissot Bayan Saati Modeli Karmaşası ve Saat Önerileri

Mesaj eraslani » 14 Oca 2015, 12:21

ilk tissot güzel görünüyor..alternatif olarak gc markası düşünülebilir..
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Architecte » 15 Oca 2015, 02:11

Filhakika deri kayışlı Tissort bayan saatleri hanımların kolunda daha şık duruyor gibi. Bu benim fikrim elbette. Bu arada evet, Tissot'nun bir cazibesi var. Ayrıca Tissot saatlerinin görselleri canlısı gibi değil, daha şık ve sağlam duruyorlar elinize aldığınızda. Nereden mi biliyorum, çünkü değişik modellere sahibiz ailecek. Seçim yapmak gerekirse eraslani arkadaşımın dediği gibi ilk Tissot daha güzel duruyor
Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
Kullanıcı avatarı
Architecte

Mesaj ErsinGS » 15 Oca 2015, 21:38

saat ve saatte üzeri pırlantalı ve limited edition quartz bir bayan saati var. İlginizi çekebilir...
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj yekta61 » 16 Oca 2015, 17:40

biraz daha kibar modeller bakarsanız bence dha iyi olur. Biraz erkeksi modeller bunlar
Kullanıcı avatarı
yekta61

Mesaj akargrp » 19 Oca 2015, 21:32

Yorumlarınız için çok teşekkürler. İlk Tissot'yu ben de beğeniyorum, özellikle yandaki işlemelerin çok kaliteli görünüm kazandırdığını düşünüyorum. Ama 3. saatin de renginin nötr olması daha bir ağır hava katıyor gibi hissettim ve ona daha yakın hissediyorum. Ben saat bakmaya devam ediyorum bu günlerde ve deri kayışlı modelli Tissotlara da artık daha dikkatli bi şekilde inceleyeceğim sayın Memojan. Yekta61 hocam, kibar modeller derken tam nasıl model kastettiniz bilmiyorum belki bir kaç link ile tarif edebilir misiniz? Saatleri çok seven ve 7/24 çıkarmayan birisine biraz daha özel günlerde kullanabileceği, şık ve uzun yıllar ona eşlik edecek kalite ve sağlamlıkta bir saat arıyorum.
Kullanıcı avatarı
akargrp

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 73 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners