TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot T-Touch Sürprizi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot T-Touch Sürprizi

Mesaj Architecte » 06 Ara 2014, 01:19

En iyisini yapmışsın eraslani. Çok güzel bir saati koluna takmışsın. :champ:

Tissot'dan vazgeçmek olmaz :thumbup: Hayırlı olsun
Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
Kullanıcı avatarı
Architecte

Mesaj silentroad80 » 06 Ara 2014, 01:27

Güzel saat iyi günlerde kullanın
Kullanıcı avatarı
silentroad80

Mesaj eraslani » 06 Ara 2014, 13:52

teşekkür ederim memojan ve silent ..
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Ratkow » 23 Ara 2014, 22:29

eraslani yazdı:Teşekkür ederim batamer ve ahmetsuha,
Servisin uygulaması hoşuma gitti ve guvenimi artirdi..yeni saat 2 yil garantili olarak geldi..ozellikle zayif buldugum arka kapak bu versiyonda gelistirilmis ve su gecirmezlik 3 atm yerine 10 atm olmus..kasada biraz buyumus sanki..kadranda karbon olanlardan olsaydi tam olacakti..birde eksik olan fosfor bu versiyonda son derece kuvvetli..

Merhaba, yeni saatiniz kutulu olarak mi geldi acaba? Garanti belgesi vs. geldimi yaninda?

Bende 2008 yilindan beri kullandigim titanyum ttouch saatimi elimi yikarken su gecirerek bozulmasi sonucu gonderdim, banada ayni teklifle donduler, ama ben saat&saat magazasi uzerinden gonderdim, fiyat olarakta 590tl dediler. Umarim yeni seri ile dertli olmayiz eski seride oldugu gibi..
Kullanıcı avatarı
Ratkow

Mesaj eraslani » 24 Ara 2014, 08:10

Malesef saati kutusuz olarak teslim ettiler..garanti belgesi,kitapçığı mevcut..
Sizinde kullandığınız modellerde su gecirmezlik sanirim 3 atm idi..zaten arka kapağın dandikligi beni cok sogutmustu saatten..yeni gelende 10 atm su gecirmezlik ve kapak vidalı..biraz daha guven veriyor..
Sanirim odenen ucretin bir kismi bayiye kaliyordur..ben 550 tl odedim
Sonucta sizinki içinde kullanici hatasi olarak gorup,bir sorumluluklari olmadigini soyleyebilirlerdi..guzel bir uygulama
Ya ellerinde satilmayan bircok ttouch var ya da cok iyi niyetliler :D
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Ratkow » 24 Ara 2014, 10:21

eraslani yazdı:Malesef saati kutusuz olarak teslim ettiler..garanti belgesi,kitapçığı mevcut..
Sizinde kullandığınız modellerde su gecirmezlik sanirim 3 atm idi..zaten arka kapağın dandikligi beni cok sogutmustu saatten..yeni gelende 10 atm su gecirmezlik ve kapak vidalı..biraz daha guven veriyor..
Sanirim odenen ucretin bir kismi bayiye kaliyordur..ben 550 tl odedim
Sonucta sizinki içinde kullanici hatasi olarak gorup,bir sorumluluklari olmadigini soyleyebilirlerdi..guzel bir uygulama
Ya ellerinde satilmayan bircok ttouch var ya da cok iyi niyetliler :D

Aynen benim kullandığım model de 3 atm idi. Bence ilk seri t-touchlar da genel bir problem var, uğraşmamak iin değiştiriyorlar.

Benim saatimin touch screen fonksiyonları çalışmıyordu, kendim söküp baktım, mekanizma sağlam dı. Ya camdaki dokunma algılayan yollarda yada zebra konnektörlerinde(cam ile mekanizma arası konnektörler) problem vardı.

Kaldı ki 590tl parayı onarıma isteseler vermezdim muhtemelen, aynı sorunların tekrar oluşacağı aşikar.

20tl ye alınan casio f91 saatler 15-20 yıl sorunsuz çalışırken bu kadar para verdiğimiz saatin bu kadar kısa ömürlü olması üzücü. Umarım sorunsuz kullanırız saatlerimizi..
Kullanıcı avatarı
Ratkow

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 50 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners