TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Orient Vintage Automatic Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Orient Vintage Automatic Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Mesaj conbay » 21 Mar 2012, 03:40

Benim de internette arat覺r覺rken bir kenara not ettiim modellerden biri. Ger癟ekten 癟ok 覺k ve g羹zel...Yak覺ndan g繹rmedim hen羹z, fiyat aral覺覺 nedir acaba T羹rkiye'deki bir saat癟ide
"Dalgaland覺覺n yerde ne korku, ne keder...
G繹lgende bana da, bana da yer ver !
Sabah olmas覺n, g羹nler domas覺n ne 癟覺kar.
Yurda ay y覺ld覺z覺n 覺覺覺 yeter."
Arif Nihat Asya
Kullan覺c覺 avatar覺
conbay

Ya: 38
Kay覺t: 23 Kas 2011, 04:17

Mesaj civciv » 21 Mar 2012, 12:15

Bu modeli Karpa getiriyor, Aslan Saat getirmiyor. saatcell.com'da sat覺l覺yor ancak bu renkte olan覺, hatta hemen hi癟bir modeli u an stokta yok. 500 TL civar覺nda fiyat覺 var. Ben bu saatten 繹nce Tissot Le Locle d羹羹n羹yordum, hatta az daha almak 羹zereydim. Ama imdi, iyi ki bunu alm覺覺m diyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
civciv

Kay覺t: 28 Ara 2010, 14:56

Mesaj asymptote » 21 Mar 2012, 12:36

覺k bir saat ancak Le Locle' nin kibarl覺覺 bu saatte yok civciv ;) Asl覺nda yak覺acak bilek var, yak覺mayacak bilek var. Bileimdeki duruu benim i癟ime sinmemiti. Sen yak覺t覺r覺yorsan mesele yok elbette, iyi g羹nlerde kullan :thumbup:
Ayr覺ca rotordaki ses olay覺 kimileri i癟in rahats覺z edici iken kimilerinin houna gidebiliyor, tavsiyede bulunurken bilekte mutlaka denenmesi gerektiini s繹yl羹yorum ben, 繹zellikle rotordaki g羹r羹lt羹 ve titreimin hissedilmesi i癟in..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj sedir » 21 Mar 2012, 12:52

Bir zamanlar bir 繹retmenimiz vard覺 (Maradona), Orientin buna 癟ok benzer kronometreli bir modeli ile ilgili muhteem bir 繹yk羹/tan覺t覺m yapm覺t覺, sonra kayboldu. O yaz覺y覺 da okuman覺zda fayda var. Dikkat edin saati ald覺r覺r.
viewtopic.php?f=13&t=3624#axzz1pk8xznnU
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj civciv » 21 Mar 2012, 13:01

asymptote yazd覺:覺k bir saat ancak Le Locle' nin kibarl覺覺 bu saatte yok civciv ;) Asl覺nda yak覺acak bilek var, yak覺mayacak bilek var. Bileimdeki duruu benim i癟ime sinmemiti. Sen yak覺t覺r覺yorsan mesele yok elbette, iyi g羹nlerde kullan :thumbup:
Ayr覺ca rotordaki ses olay覺 kimileri i癟in rahats覺z edici iken kimilerinin houna gidebiliyor, tavsiyede bulunurken bilekte mutlaka denenmesi gerektiini s繹yl羹yorum ben, 繹zellikle rotordaki g羹r羹lt羹 ve titreimin hissedilmesi i癟in..

Asl覺nda beni rahats覺z etmiyor rotor sesi, hatta fark覺nda deilim. Oysa yeni ald覺覺m 7753'l羹 saat kolumda iken bileimi bazen 繹yle bir silkeleyince, saat kolumda resmen bir osilasyona giriyor. G繹z羹mle g繹r羹yorum yapt覺覺 yalpalar覺. Ger癟i o da rahats覺z etmiyor beni, canl覺 gibi :P

Pardon almaktan vazge癟tiim model Le Locle deildi, Visodate idi. Onu iyi ki almam覺覺m diyorum, 癟羹nk羹 1000 k羹sur lira vereceim bir saatin kay覺覺n覺n derisinin d繹k羹lmeleri ile ilgili konular yabanc覺 forumlarda dola覺yordu.

Bu Orient'in bence iyi taraflar覺ndan birisi de, hem klasik giyimle, hem de a覺r覺 spor olmayan g羹nl羹k giyimle uyumlu olaca覺. Orta bir 癟izgide.
Kullan覺c覺 avatar覺
civciv

Kay覺t: 28 Ara 2010, 14:56

Mesaj mturann » 15 Ara 2014, 17:35

Bu saatteki rotor sesi ve rotor titreimi 癟ok bariz. Rotor sesini ve titreimini hissetmek istemiyorsan覺z bu saati tavsiye etmem. Ama bu 癟ok rahats覺z edici bir ey deil ahs覺m ad覺na. Onun d覺覺nda zaman tutuu -10 sn g羹nl羹k. Bir haftada ortalama 1 dk geri kal覺yor saat.
Kullan覺c覺 avatar覺
mturann

Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00

nceki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 51 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners