Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
cominghome » 19 Kas 2014, 13:11
nicholaihel yazdı:ML genç olmakla beraber benim beğendiğim bir marka. Otomatik olmaması tabii aslında. Moonphase, kronograf gibi komplikasyon sahibi otomatik saatlere bu bütçeyle yaklaşmak mümkün değil. 2000 lira bütçeye forumda mutlaka otomatik tavsiyeleri gelecektir ama bence her zaman şart değil. Deneyip beğendiyseniz, mutlaka otomatik şart değil diyorsanız alınabilir. Bence şık. Bir de bu bütçeyi hafif aşan ama komplikasyonsuz ML bulmak mümkün diye biliyorum. Ayrıca bkz: ikinci el

Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Sizce bu saat ömürlük olabilir mi?
-

cominghome
-
nicholaihel » 20 Kas 2014, 02:56
Tecrübem yok. Başka ML kullananların incelemelerine forum içi aramayla ulaşabilirsiniz.
-

nicholaihel
-
Bg17 » 20 Kas 2014, 03:44
Komplikasyonlu bir model olacaksa otomatikten sasmayin derim. ML bence ileride deger kazanacak iyi bir marka
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
-

Bg17
-
mrbars » 20 Kas 2014, 15:21
ben bu modelden farklı dial renklisini kullandım. güzel ve fiyatını hakeden detaylara sahip.
-

mrbars
-
cagatay10 » 20 Kas 2014, 15:49
Saat illa otomatik olacak diye bir sey yok bence. Bu marka, model ve fiyat icin bence gayet alinasi. Cok uzun sure sorunsuz calismamasi icin de bir sebep yok bence, ML gayet iyi bir marka..
Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır...
-

cagatay10
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 77 misafir