erdemguner35 yazd覺:abi benimde Vacheron lar覺 bildiim mi vard覺... ho hala daha kendisini g繹rm羹 deilimben sahibindekilerden mi sorumu yada yorumumu herneyse tamamen b羹t羹n samimiyetimle sordum... alay almak i癟in deil... arkada oralardan almas覺n diye...
emre247 yazd覺:arkadalar tekrar merhaba yorumlar覺n覺z覺n tecr羹besinin ve sayg覺nl覺覺n覺n olaca覺n覺 d羹羹nerek bir marka hakk覺nda sizlerden sadece bilgi al覺verii talebinde bulundum fakat bir癟ok garip ve ukalaca yorumlar覺n yan覺s覺ra olduk癟a olgun ve yard覺mc覺 olma niteliindeki yorumlarla da kar覺lat覺m genel anlamda payla覺lan bir konunun bu kadar k覺sa bir s羹rede bu denli payla覺lmas覺 ve tart覺覺lmas覺 羹phesiz tsf forumunun kalitesini g繹stermektedir fakat beklentim b繹ylesine kaliteli bir ortamda yorumlar覺m覺z覺n tamamen payla覺m bilgilendirme ve sayg覺 羹zerine kurulu olmas覺d覺r ayr覺ca ufaktan kendimi tan覺tmam baz覺 eletirel yorumlar覺n anlams覺zl覺覺n覺 belirtir diye d羹羹n羹yorum ben emre saatlere 癟ok b羹y羹k oranda d羹k羹nl羹羹m ve merak覺m vard覺r fakat bu d羹k羹nl羹k ve merak bazen hereyi bilmeniz i癟in yeterli olmuyor evet benim olay s羹per ligden bahsederken beikta覺 sormak gibi birey olabilir ama buna da sayg覺 duyulmal覺 diye d羹羹n羹yorum hepinize teekk羹r ederim
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 70 misafir
|