Öncelikle Merhabalar,
Forumu uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum. Sonra üye olmaya karar verdim fakat mesaj atmadan öylece takip ettim yine. Forumda toplu aile fotoğrafı bölümünü baştan sona gezdikten sonra gerçekten Türkiye'de bu işe gönül veren ve iyi anlayan insanlar olduğunu gördüm ki bu kadarını açıkçası beklemiyordum.( Yanlış anlaşılmasın kesinlikle benim çok iyi anladığımdan değil, sadece çevremde böyle insanlara pek denk gelmediğim için.) Bütün konuyu okuduktan sonra bu başlığı açma kararı aldım. Yaklaşık bir senedir radarımda olan Roger Dubuis' e sahip 2 kişiyi farkettim aile fotoğraflarında. Birisi VinceFB diğeri ise Laz5353 özellikle bu iki üye bu konuda kullanmış kişiler olarak bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Tabiki sadece bu 2 üye değil fikri olan herkesten yardım bekliyorum. Özellikle 2 üyeyi söylemiş olmamın sebebi halihazırda kullanmış olmaları. Kendimi tanıtma bölümüne ayrıca konu açmayı düşünüyorum ama öneri istediğim için kendimden biraz bahsedeceğim. 20 yaşındayım Üniversite okuyorum ve saatlere karşı neden olduğunu hala anlayamadığım ilginç bir merakım var. Halihazırda kullandığım 3 tane saatim var. Yorumlarınızı onlara göre yaparsanız sevinirim.
Ulysse Nardin Maxi Marine Diver 45 mm Bezeli turuncu lacivert olan model
Omega Seamaster planet Ocean cal2500 turuncu bezel gri nato band(kaucuk kordonu eskidi yenisini alamadım daha)
Raymond Weil Nabucco GMT Carbon
Elimde olan saatler bunlar aslında RD yerine diver olmayan farklı bir saat falan düşünülebilir ama Roger Dubuis e karşı özel bir hayranlığım var. Muhtemelen bu bütün üretimlerini (kordonları dahil) kendi fabrikalarında yapmalarına birazda bağlı. Herkese iyi forumlar.