TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

4000 Lira Bütce İle Spor Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

4000 Lira Bütce İle Spor Saat Önerisi

Mesaj Frk » 06 Eki 2014, 14:27

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. İki aydır forumu düzenli şekilde takip ediyorum ve kafamdaki bir sürü soruya cevap buldum. Benimde artık otomatik bi saat almamın zamanı geldi diyerek bu konuyu açıyorum. Bu saate ayırabileceğim bütçe 4000 lira ve %10 üstüne çıkabilirim ama biraz bekleyip daha iyi bir saat alabileceksem ona yönelik tavsiyelerinize de açığım. Bana spor kıyafetle takılabilecek mümkünse diver model saat tavsiyeleriniz bekliyorum. Saat çapı konusunda bir sınırlamam yok ama kollarım biraz yapılı çok küçük olmaması taraftarıyım. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden sonsuz sükranlarımı sunuyorum.
Kullanıcı avatarı
Frk

Re: 4000 lira bütce ile spor saat önerisi

Mesaj eraslani » 06 Eki 2014, 16:37

selamlar..hoşgeldiniz ve iyi bayramlar
bu bütçe ve özelliklerde tavsiyem,benimde almayı planladığım 2 saatten biri olacak
tag aquaracer ve oris aquis date ..ikisininde farklı renkte kadran seçenekleri mevcut olsada ben mavi olanlar üzerinde dururdum
fiyat olarak oris daha hesaplı..ama çok fazlada bir fark olduğunu zannetmiyorum
biraz daha kullanışlı bir model bakılırsada longines legend diver olabilir..o saat herşeyle gidiyor bana göre :)
Kullanıcı avatarı
eraslani

Re: 4000 Lira Bütce İle Spor Saat Önerisi

Mesaj Frk » 07 Eki 2014, 16:10

Sayın eraslani ilginiz için çok teşekkürler. Dediğiniz saatlerden biri olan oris aquis date saatine mağazada bakmaya gittim ellerinde yokmuş. Saatlere kendi internet sitelerinden birkaç model gösterdi ve fiyatlar üzerinden %26 indirim yapabileceklerini söylediler baktığım sattler aşağıdaki linklerde belirtiyorum.
http://www.pirlant.com.tr/Saat/ORIS/ORI ... 653_41_54M
http://www.pirlant.com.tr/Saat/ORIS/ORI ... 653_41_54R

Değerli üyeler sizce bu indirimden sonra yukarıdaki modellerin fiyatı uygun mu yoksa biraz daha zorlanmalı mı?

Birde Sayın eraslani'nın dediği modellere bakarken aşağıdaki 3 model dikkatimi çekti bu modeller arasında pek bir fark olmamasına rağmen bu fiyat farkı sizce neden birde aquis date yerine yeterli indirimi alırsam (sizce ne kadar olmalı) aşağıdaki modelleri sizce düşünemeliyim mi?
http://www.pirlant.com.tr/Saat/ORIS/ORI ... 608_84_54M
http://www.pirlant.com.tr/Saat/ORIS/ORI ... 638_74_54R
http://www.pirlant.com.tr/Saat/ORIS/ORI ... 638_74_54M

Yardımcı olan herkese teşekkürü borç bilirim. İyi forumlar.
En son Frk tarafından 07 Eki 2014, 16:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Frk

Mesaj onboardx » 07 Eki 2014, 18:25

Oris güzel s ecim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
onboardx

Mesaj eraslani » 07 Eki 2014, 23:32

Fiyat konusunda biraz daha bastirabilirsiniz diye düşünüyorum..%40 a kadar indirimler yaptıklarını duymustum..
Oris cin tum diver modelleri begeniyorum ben aslinda..boyutlar konusunda emin olmak icin bilekte denemek gerek..1000 m olan modeller hayli kalin oluyor bence..aquis date ideal gibi..mumkunse celik bilezikle almakta fayda var..silikonda olsa yenilemek gerektiginde fiyatlar cok yuksek oluyor
Acele etmeyin derim..secim surecinin keyfini çıkarın :)
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Frk » 16 Eki 2014, 18:34

Arkadaşlar Merhaba,
Uzun kararsızlık aşamasından sonra bir modele karar kılmıştım. Mağzadan saatin hem çelik bilezikli hemde silikon kordonlusunu istettim. Üç gün beklemeden sonra saat magzaya geldi fakat gelen saatler teşhir ürünü olup zahmet edip saatleri silmemişler bile. Çelik bilezikli olan saatin bilezik ve saat arasında kir birikmesi ve ikisininde üzerinde cizikler mevcuttu. Bunu belirtmem üzerine "Siz taktığınızda da çizilecektir saat." tepkisini aldım . Sayın üyeler bana bu fiyat(max 5000) aralığında başka saat önerebilir misiniz? Diver olmasına gerek yok sadece günlük kullanımda spor kıyafetle rahatlıkla giyilebilecek bir saat olması yeterli. Yardımlarınız için şimdiden sonsuz minnetlerimi sunuyorum.İyi günler.
Kullanıcı avatarı
Frk

Mesaj raven » 16 Eki 2014, 19:54

Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj eraslani » 16 Eki 2014, 20:39

http://www.hepsiburada.com/liste/tag-he ... #Gorseller
fiyatıda fena görünmüyor..bence güzel bir seçenek
Kullanıcı avatarı
eraslani

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 74 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners