Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
cagkann » 12 Ağu 2014, 14:45
http://www.amazon.com/Victorinox-Swiss- ... ds=watcheslink güncel
Arkadaşlar aranıza yenı katıldım bundan önce emperio armani saate 900 lira para vermistim sanırım baya fazla vermisim suan amerikadayım ve saat almaya karar verdim linkteki saat 584 dolara düşmüş ve 1 gün içinde kargoya verilecek diye yazmışlar almadan önce size danışmak istedim bana kısaca saat hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Forumda gezerken bu marka saat kullanan arkadaşlara rastladım swiss made otomatik mekanizma olması dısında pek bir bilgim yok
En son sunuda ekleyim amazondaki linkte arkadasın biri 1 hafta içinde 3 kere durdugunu söylemiş böyle birşey mümkünmü
En son
cagkann tarafından 13 Ağu 2014, 04:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-

cagkann
-
Toroman » 12 Ağu 2014, 16:29
ben Victorinox alalı henüz 1 kaç gün oldu, o yüzden sorduğun diğer sorulara cevap veremeyeceğim ama yaptığım araştırmalar sonucu edindiğim bilgiler hep olumluydu markayla ilgili.. Gerçi ben Officer's serisini aldım modeller arasındaki kalite farkını bilmiyorum açıkcası. 584 dolar ek herhangi bir ücret yoksa (ki amerika'da olduğuna göre yoktur diye tahmin ediyorum) iyi bir fiyat.
Bu arada link'te sıkıntı var, aranan adres bulunamıyor.
Victorinox Officer'S
-

Toroman
-
cagkann » 14 Ağu 2014, 04:21
Sanırim kimse yardm etmicek
-

cagkann
-
hvarol » 14 Ağu 2014, 07:30
@cagkann merhaba,
Saatin aynısı bende var, çok severek kullanıyorum. Her hangi bir şikayetim yok. İçindeki mekanizmayı bir çok marka kullanıyor. Belirttiğiniz sorun bana hiç denk gelmedi.
-

hvarol
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir