TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio GA-1000-8 Öneri ve Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj omerfaruk » 07 Ağu 2014, 20:41

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. İlk defa G-Shock saat alacağım araştırmalarım sonucu başlıkta belirttiğim modeli beğendim. Kullanan arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Saati genelde günlük olarak kullanacağım. Günlük kullanım için rahat bir saatmidir? Verilecek paraya değer mi? Arada sırada spor yaparken kullanmayı düşünüyorum rahatsız eder mi? Özellikle gri olan modelini kullanan arkadaşlara sorum olacak kayışı çok çabuk pisleniyor mu? Ayrıca kafamda G-9300 Mudman modeli de var kullanım açısından hangisi daha iyidir? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
omerfaruk

Re: Casio GA-1000-8 Öneri ve Bilgi

Mesaj Cct » 07 Ağu 2014, 21:19

GA-1000-8 yeni nesil en güzel G-Shock serilerinden. İlk çıktığında farklı bir renk kombinasyonunu babama almıştım hala severek kullanıyor :) Özellikle bilekte çok rahat olduğunu söyleyebilirim.

Mudman biraz daha eski seri yuvarlak kasalardan. Yine çok güzel seçim fakat bu kasa tipi biraz bilek istiyor, uzun kullanımlarda rahatsızlık verebiliyor. (Farklı bir versiyonu bende var)

Günlük kullanacaksanız ben GA-1000-8 tavsiye ederim :thumbup:
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Re: Ynt: Casio GA-1000-8 Öneri ve Bilgi

Mesaj aslan180 » 07 Ağu 2014, 21:31

Ben 3 yıldır mudman kullanıyorum twin sensörlü başarılı bir model:-) Yeni model Rangeman serisi var tavsiye ederim 8-)
Kullanıcı avatarı
aslan180

Re: Casio GA-1000-8 Öneri ve Bilgi

Mesaj omerfaruk » 07 Ağu 2014, 22:02

Cct yazdı:GA-1000-8 yeni nesil en güzel G-Shock serilerinden. İlk çıktığında farklı bir renk kombinasyonunu babama almıştım hala severek kullanıyor :) Özellikle bilekte çok rahat olduğunu söyleyebilirim.

Mudman biraz daha eski seri yuvarlak kasalardan. Yine çok güzel seçim fakat bu kasa tipi biraz bilek istiyor, uzun kullanımlarda rahatsızlık verebiliyor. (Farklı bir versiyonu bende var)

Günlük kullanacaksanız ben GA-1000-8 tavsiye ederim :thumbup:

Bilgilendirme için teşekkür ederim :)
Kullanıcı avatarı
omerfaruk

Mesaj omerfaruk » 07 Ağu 2014, 22:20

aslan180 yazdı:Ben 3 yıldır mudman kullanıyorum twin sensörlü başarılı bir model:-) Yeni model Rangeman serisi var tavsiye ederim 8-)

Bilgilendirme için teşekkür ediyorum. Saat (G-9300) kullanım açısından rahat mıdır? Bilek ölçüm 17cm kolumda büyük durur mu?
Kullanıcı avatarı
omerfaruk

Mesaj aslan180 » 09 Ağu 2014, 15:55

Biraz büyük durabilir benim bileklerim de 18 Cm :-) Spor yaparken kullanıyorum koşarken ve ağırlık çalışırken, ağır bir saat olmadığı için çok rahatsızlık vermez;-) Dayanıklı ve su altı kullanımı için de uygun...
Kullanıcı avatarı
aslan180

Mesaj omerfaruk » 10 Ağu 2014, 20:01

aslan180 yazdı:Biraz büyük durabilir benim bileklerim de 18 Cm :-) Spor yaparken kullanıyorum koşarken ve ağırlık çalışırken, ağır bir saat olmadığı için çok rahatsızlık vermez;-) Dayanıklı ve su altı kullanımı için de uygun...

Bilgi için teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
omerfaruk

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kutukutu ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners