sercankaf yazdı:mavisakal86 yazdı:Sakin yesil submariner alma... Ben 2 sene once aldim, pisman oldum...(!) Kasadan ciramaz oldum.... Oylesine guzel ki insanlar gozlerini alamiyorlar, kitlenip kaliyorlar.... O muazzam issiltisinda kadranin rengi isik ve aci ile yesille siyah arasi gidip geliyor sanki bileyinde saat deyisiyormus gibi oluyor, tabi bu dahada cok dikkat cekiyor.....
Burada dusunulecek bisey yok tabiki de yesil... Normalde saat alirken hep danisirim ve sorarim forumda ama bu modelde hic dusunmeden aldim..... 100 rolex sahibini topla bir odaya, siyah rolex i kizilay dagitmis gibi durur.... rolex yesil rengi daha az oranda uretiyor, siyaha nazaran daha az cikariyor, oyuzden daha pahali
Ben yaklasik 8000dolara almistim.... siyah ile yesil arasi 300dolar oynuyordu.... Tavsiyem ya yurtdisi al ve kdv iadesi al, yada green market.... o fiyat faklari cok fazla..... Suan burda bu saatin fiyati yaklasik 18900ytl kdv dahil, %5 inide iade aliyorsun....
Green market nedir? Grey market mi yazilmak istendi?
ewt, yazim hatasi, grey market,kacak,ana baayisi harici, kucuk dukkan,merdiven alti.....vs

Kapali carsidakiler yada crono24.com da da iyi fiyatlar var ama gumrukte ne olur bilmiyorum...
Dunyada rolex fiyatlari yaklasik ayni, yurt disi sehatlerinizde kdv iadesi ile alisveris de rolex icin uygun bir secenek ama her marka icin gecerli deyil....