TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Giris Seviye Mekanik Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Giris Seviye Mekanik Saat Tavsiyesi

Mesaj cemele » 18 Haz 2010, 09:30

SwissMilitary HANOWA hosgorunuyor mekanizma si zate bilinen v bir cok markanin kullandigi bir mekanizma.

Fiyat olarak soyle bir karsilastirma yapalim. Müdail modeller 40mm Hamilton viewmatic: 1078 tl, Tissot le locle: 670-700tl.

Bu saat te ayrica hem day hem date ozellikli kordonu metal ise metal kordon daha pahali. Geriye sadece marka kaliyor. Fiyatine ve ozelliklerine gore uygun bir saat gibi gozukuyor.

Kac mm capinda?
Kullanıcı avatarı
cemele

Mesaj safir » 18 Haz 2010, 12:41

Bond yazdı:İndirim kuponları ilede olsa 300 TL gibi bir fiyat Candino için hiç mantıklı değil, google'a yazınca bir sürü sahtesi çıkıyor bu modelin dikkat etmekte lazım ama tanıtım gibi bir durum için olabilir diye belirtilmişti, Sonuçta TR distribütorüde garanti veriyor denilmiş ve orjinalliğide çok kolay kontrol ettirilir. Swiss made, power reserve göstergesi, ikinci timezone ETA 2892 otomatik, safir cam ve gayet iyi özellikleri var yüklediğin dökümana görede. Bence bu fiyata alınıyorsa başka saat aramayın, optik olarakta hoş duruyor, marka adı pek güzel değil ama oldukça iyi bir fırsat hatta bedava gibi :)

+1

bu fiyata orjinalini alabiliyorsam hiç düşünmeden alırdım,arkama da bakmazdım
Kullanıcı avatarı
safir

Mesaj Modern60 » 18 Haz 2010, 14:41

Safir ve Bond da aynı fikirdeler gördüğün gibi. Candino ETA 2892-2 soprod r24(2892-17) makina ve fiyatı da uygun vermişlerse bence de al. Ama 39 mm çap küçük gelirmi? 50 değil de 100 m wr olsun mu? Bu sorulara cevap verebilirsen daha iyi olur. Yine bana sorarsan Dinç le de görüştüysen o gerçek swiss made satar fiyatta da anlaştıysan 39 mm 50 wr bence çok önemsiz. Model olrak da en güzellerden birisi.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Bond » 18 Haz 2010, 15:07

Saatin fiyatı alışveriş saati internet sitesinde 2922 TL. 300 TL'ye düşüren özel bir indirim olanağı nasıl oluyor bilemiyorum :)

Herhalde bu kişiye özel bir indirim falandır yoksa imkanı yok bu mekanizma ve özelliklerde bir model 300 lira olsun, hemde Türkiyede :) Bu indirim kodları ve imkanı gerçekse bende alayım 1-2 tane yıl içinde forumda üyelere hediye ederim yarışmalarda. Marka bilinirliği düşükte olsa kaliteli özelliklere sahip bir swiss made için şaşırtıcı bir durum.

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj goblis » 18 Haz 2010, 15:22

:)

Indirim konusunda kesinlesmis bir sey yok henuz. Beklemedeyiz. Zaten ilk mesajimda ihtimalden bahsetmistim. Neyse, ilginizi cekerse asil "icerden" bilgi su: 1-2 hafta icerisinde candino markafonide olacak. 50-60%lere varan indirimler olacagi soyleniyor. Bu model olurmu orda bilemiyorum tabiki.
Kullanıcı avatarı
goblis

Mesaj cemele » 21 Haz 2010, 16:22

Alisveris saatinden indirimden faydalanarak 1300 tl ye 7750 eta makinali Tissot u arkadasa internet uzerinden aldik. Fiyat cok uygundu 1300t ye geldi. Fakat saati gorunce kondisyonun oldukca zayif oldugu cerceve ve bezelde cizikler oldugunu gorduk. Bunuda kaul etmemize ragme bu sefer saatin tarih ayarini yapamadik daha dogrusu calismadi ve gelen kargo ile geri yolladik. Sonra tabiki yaklasik 1 ay lik bir sureyi bulan para iadesi donemini bekleme zorunda kaldi arkadas ve cok zor bir donemdi.

Sirkeci magzalarinda da saat incelemem oldu genelde saatlerde cizikler oluyor bu yuzde dikkat etmek lazim.
Kullanıcı avatarı
cemele

Mesaj fadli » 22 Haz 2010, 15:22

Ben de o siteden epey alışveriş yaptım. Candino marka saat indirim ile 735 tl gibi bir fiyata geliyor.
Kullanıcı avatarı
fadli

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 138 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners