TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Cosmograph Winner Daytona Orijinallik Bilgisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Cosmograph Winner Daytona Orijinallik Bilgisi

Mesaj mvurucu » 02 Şub 2013, 14:50

Drago yazdı:Benim anlamadığım bir şey var Bond başkan...bu kadar kısıtlı sayıda üretilen ve sadece şampiyonlara verilen bir saatin sahtesini yapmak ne derece mantıklıdır ?

sorunu geliştiriyorum abi:)
bu kadar kısıtlı sayıda üretilen ve sadece daytona şampiyonlarına verilen bir saatin babanda olduğunu idda etmek ne derece mantıklıdır?
ha baban jeff gordon falandır bilemem:):)

konuyu keyifle okumaya başladım ama ilgili şahsın resimleri ha şimdi yükledim ha şimdi yüklüyorum tavrından konunun gittiği noktayı tahmin ettim:):)
bu arada vayy be ne denyolar varmış dünyada:):)
rolex bakla ve santa claus saatçi hikayesini şimdi okudum daha:):):)

muhteşem
belki bu panpanın babasıdır bu..inandıramamış kimseyi saatin gerçek olduğuna

bir de razz başkan orası hatalı burası yamuk diye vermiş veriştirmiş:):)
demek ki aslında noel baba razz başkanmıŞ:)
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj fsinan » 03 Şub 2013, 12:33

Bir de ekşide cevap veriyorum yazmış, hey Allahım :D

Bu tip başlıkların anında kilitlenmesi lazım, gerekli cevap ve referansı verip milleti oyalamasını engelleyeceksin.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj brckk » 03 Şub 2013, 13:20

Allah bizi bunlarla imtihan ediyor
Kullanıcı avatarı
brckk

Mesaj lerfar2222 » 08 Tem 2014, 12:40

Razz yazdı:Hiç olmazsa '' ROLEX 24 at Daytona ---- Winner '' resmi bir model herojd11..

Rolex'te daha neler var:
- Submariner'ımın kadranı çatladı..??! Süper.. Artık Spider Web bir Sub sahibisiniz.. Buyrun ebay'e.. Starting @ 6000,00 USD..
- Submariner'ımın bezeli zamanla soldu..??! Mükemmel.. Demek Ghost Insert bir Sub'ınız var.. Alalım.. 7500,00 USD nakit..?
- Submariner'ımın Trithium markörleri/kolları artık fosfor özelliğini kaybettiği gibi renk açısından da taba/hardal arası bir tona döndü..?!! Alülala.. Deep Patina Sub'lar çok kıymetlidir.. Satmayı düşünür müsünüz..?
- Daytona'mı takmadım, yıllarca kasada kaldı.. Bakıyorum şimdi sub dial ring'lerin etrafı resmen okside olmuş, toprak rengi..??! Demek ki Patrizzi Dial bir Daytona sahibisiniz.. Saatinize layık değil ancak naçizane teklifim 19500,00 USD..
- Daytona'mın saat 6 noktasında yer alan sub dial ring'inde 6 ve 9 ters yazılmış..??! Fevkalade.. Inverted Six kadran SS Daytona'nız için bir müşterimiz vardı hazır, buyrun oturun ben 13.000,00 USD'nizi getireyim..
- Daytona'mda Cosmograph yazısı sanki bir satır altta yazılmış, hatalı mı acaba..??! Aman efenim.. Latife ediyorsunuz herhalde.. Space Dial Daytona'yı bilmeyen mi var..? EFT miydi yoksa nakit mi..?

I love Rollie 8-)

Oha..Cahillik başa bela. Saatlere yeni ilgi duyuyorum yazdığınız saatleri instagramda görmüştüm ama bu kadar değerli olduklarını bilmiyordum. Yazınız için teşekkürler
:super: :super:
Kullanıcı avatarı
lerfar2222

Mesaj lerfar2222 » 08 Tem 2014, 12:59

hiç bir şey silmeyin ,kaldırmayın fikir lerinizi de açıklayıcı şekilde yazın .siz yazınki biz yeni kuşak öğrenelim
Kullanıcı avatarı
lerfar2222

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kutukutu ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners