Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim. Doktor olmak uzere son sinif bi arkadasinizim. Biraz para biriktirdim bu saati almak istiyorum bu saatle ilgili fikirlerinizi veya baska bir oneriniz varsa onu bekiiyorum. Hepinize iyi calismalar..
Meslek hayatınızda şimdiden başarılar Saat güzel ancak fiyatı yüksek. Piyasadan daha ucuza aynı saati bulabilirsiniz. Ayrıca bütçenizin bu civarlarda olduğunu düşünürsek oldukça kaliteli birçok seçenek mevcut, mutlaka araştırma yapın
bir öğrenci için güzel birikim yapmışsınız. gelecekte mesleğinizde başarılar dilerim. arkadaşların dediği gibi bence o bütçelerde biraz daha model marka seçeneğini artırıp tekrar bir değerlendirme yapmanızda fayda var İlla fotoğraftaki saat derseniz 1000tl kara geçirdim sizi http://www.hediyesaati.com/saat-modelleri-saatler/?q=PT6188SS001730
Arkadaslar yorumlariniz icin tesekkur ederim. Saati gormeniz acisindan o linki koydum ancak diger tabsiye ettiginiz saatlerde gercekten guzel. Muhtemelen sirkeci ye gidip pazarlik yapsam daha ucuza alirim gibi geliyor. Ama bakalim hayirlisi. Butcemi biraz daha zorlayacagim sanki omega saatler kalite acisindan bir adim daha onde gibi geldi bana. Biraz da onlari arastiriyim. İyi gunler dilerim...