raven yazdı:seiko ve orient varken momentusu kimse önermez. fakat momentus ve timex arasında momentus tercih ederim
Slayer39 yazdı:raven yazdı:seiko ve orient varken momentusu kimse önermez. fakat momentus ve timex arasında momentus tercih ederim
Katılıyorum ve ilaveten diyorum ki Timex'i kesinlikle tercihleriniz arasından çıkarın.
aentorries yazdı:Slayer39 yazdı:raven yazdı:seiko ve orient varken momentusu kimse önermez. fakat momentus ve timex arasında momentus tercih ederim
Katılıyorum ve ilaveten diyorum ki Timex'i kesinlikle tercihleriniz arasından çıkarın.
Nedenini de eklerseniz çok sevinirim, Timexin bazı saatlerinde takılma olduğunu sezdim hatta bariz belli oluyordu ama expedion sersinde buna rastlamadım, kullananlardan da iyi yorumlar aldım saatin dizaynı çok hoşuma gitti indiglo ışık özelliğinide unutmamak gerek ..
kızılbulut yazdı:Slayer39'un her kelimesine sonuna kadar katılıyorum.Orient ya da seiko tercih edilir.Saat işi ciddi bir iştir.Yılların markaları Orient ve seiko, Yapar satar ve mallarının kalitesinin arkasında dururlar.İşletme biliminde Japon ekolünün özel bir yeri vardır.İşletme bilimine 2.Dünya savaşından sonra kalite ve sağlamlık kavramını yerleştiren Anlayıştır Japon ekolü.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 141 misafir
|