Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
blacksteel » 16 Şub 2014, 01:01
Herkese Merhaba,
Bilgili arkadaşlardan birkaç tavsiye almak istiyorum.
44mm saatlerden Hamilton H70615733 ü beğendim. Saatvesaat de daha önce 1000 Tl ye satıldığı öğrendim. Şu an stokda yok.
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Hamilton/HM70615733/PDSorularım şunlar;
İstanbul'da bu fiyata alabileceğim bir yer var mıdır? Veya Sirkeci civarında diğer modellere bakabileceğim Hamilton satan bir yer ?
Cevahir deki saatvesaat'de hamilton modelleri mağazada bulunmuyor.İsteyince getirtiyorlarmış.
-

blacksteel
-
ermansire » 16 Şub 2014, 01:49
Müşteri hizmetlerini ararsanız bulurlar bence stoklarda.
instagram.com/ermansire
-

ermansire
-
raven » 16 Şub 2014, 11:48
saat saat sitesinde diğer satış yerlerinin adı, adresi ve telefonları var oradan bakabilirsiniz

Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
-

raven
-
blacksteel » 17 Şub 2014, 22:10
Müşteri hizmetlerini aradım.Stokda yok tahmin ettiğim gibi.Ayrıca Hamilton ile olan anlaşmaları sona ermiş. Eldeki stokları tüketiyorlarmış.
-

blacksteel
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: icanucar, mturann, yus49 ve 95 misafir