TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio Edifice Serisi Saat Tercihi?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Casio Edifice Serisi Saat Tercihi?

Mesaj Miriel » 16 Şub 2014, 18:39

SqrT1903 yazdı:
raven yazdı:mako xl ya da ray :thumbup: hele bir de mavi olursa... :D

çok soru soruyorum kusura bakmayın ama merak ettiğim konu şu..

neden orient mako? açıkca şöyle söyliyeyim daha önce saate çok para vermedim hediye geldi genelde :D

ve orient mako biraz sade geliyor şekli itibariyle hani düz mantık düşünüyorum 500 lira vericem ama düz bi saat olucak madem öyle gider casionun düz modelini 150 liraya alırım sıkıldığımda başka bir tane alırım :D

umarım derdimi anlatabilmişimdir daha tam olarak saat sevdalısı biri değilim sizin gibi :)

siz bir satıcı olsaydınız makoyu nasıl överdiniz hani kanıma dokuncak sözler bekliyorum :D ahahahha çok tuhaf bir konuşma oldu ama napalım bunları düşünmek zorundayım :)

Zor sorular.. :D

Açıkçası forum olarak mekanik saatleri seviyoruz, Orient Mako'da bu bütçeyle alınabilecek en iyi saatlerden biri hem tasarım hem mekanik kalitesi olarak.

İlk mesajda paylaştığınız Edifice serisinden saatleri de beğendiyseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, 3 senedir sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum.

Neden Mako sorusunun daha ayrıntılı cevaplarını da Mako kullanan dostlara bırakıyorum.

Farklı seçenekler için Seiko 5 50th Anniversary modellerine de bakabilirsiniz. Sizin de istediğiniz gibi hem gösterişli hem de kaliteli saatler. :thumbup:
:arrow: http://www.seikowatches.com/5sports/50th/

Bu arada paylaştığınız Edifice modellerini çok beğendim. :) :champ:
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Re: Casio Edifice Serisi Saat Tercihi?

Mesaj SqrT1903 » 16 Şub 2014, 18:49

Miriel yazdı:
SqrT1903 yazdı:
raven yazdı:mako xl ya da ray :thumbup: hele bir de mavi olursa... :D

çok soru soruyorum kusura bakmayın ama merak ettiğim konu şu..

neden orient mako? açıkca şöyle söyliyeyim daha önce saate çok para vermedim hediye geldi genelde :D

ve orient mako biraz sade geliyor şekli itibariyle hani düz mantık düşünüyorum 500 lira vericem ama düz bi saat olucak madem öyle gider casionun düz modelini 150 liraya alırım sıkıldığımda başka bir tane alırım :D

umarım derdimi anlatabilmişimdir daha tam olarak saat sevdalısı biri değilim sizin gibi :)

siz bir satıcı olsaydınız makoyu nasıl överdiniz hani kanıma dokuncak sözler bekliyorum :D ahahahha çok tuhaf bir konuşma oldu ama napalım bunları düşünmek zorundayım :)

Zor sorular.. :D

Açıkçası forum olarak mekanik saatleri seviyoruz, Orient Mako'da bu bütçeyle alınabilecek en iyi saatlerden biri hem tasarım hem mekanik kalitesi olarak.

İlk mesajda paylaştığınız Edifice serisinden saatleri de beğendiyseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, 3 senedir sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum.

Neden Mako sorusunun daha ayrıntılı cevaplarını da Mako kullanan dostlara bırakıyorum.

Farklı seçenekler için Seiko 5 50th Anniversary modellerine de bakabilirsiniz. Sizin de istediğiniz gibi hem gösterişli hem de kaliteli saatler. :thumbup:
:arrow: http://www.seikowatches.com/5sports/50th/

Bu arada paylaştığınız Edifice modellerini çok beğendim. :) :champ:

cevap için çok teşekkürler:) paylaştığım saatleri beğendiğinize sevindim:)

fiyat olarak çok uygun geliyor bana seikoların şekli ve kalitesi tartışılmaz fiyat araştırması yapıyorum tabikide uygun fiyata begendiğim bir seiko bulursam kaçırmam :D

mako çok meşhur bu forumda kalitesi şüphesiz iyidir ama işte çok bilgim yok okuyorum okuyorum ama kafamda net bilgi oluşmuyor :D

internetten ucuz ve orjinal garantili seiko ve mako için tavsiyeleriniz var ise onuda yazarsanız sevinirim :D
Kullanıcı avatarı
SqrT1903

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 140 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners