TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Louis Erard'覺 Nas覺l Bilirsiniz?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Louis Erard'覺 Nas覺l Bilirsiniz?

Mesaj Modern60 » 06 May 2010, 19:49

PVD kaplama 繹zel at繹lye 羹retimi Temption Curare Ltd.Ed var ki ger癟ekten ciddi bir saat. 癟 y覺ld覺r Almanya'da y覺l覺n saatleri kategorosinde ilk 10 da hem de en yak覺n rakipleri olan ciddi markalarla. Bilinen markalr覺n d覺覺nda da 癟ok iyi saatler var ve modelleri de m羹kemmel. Alman saatleri ise, apayr覺 bir inceleme konusu olma覺. Tutima, Sinn, Temption, Glash羹tte Union, Original vs vs. Temption u inceleyin. Curare Ltd.Ed 200 adetle s覺n覺rl覺 ve Lufthansa ge癟en sene 80 adetini t羹ketti bile. Benim de burada bir adet sat覺ta olan Curare 覺m var amatarafs覺z olarak incelemenizi tavsiye ederim. Fiyat覺 ise 2500 euro almanyada. Yak覺nda incelemeler de alaca覺m.
Kullan覺c覺 avatar覺
Modern60
Contributor

Kay覺t: 02 Mar 2010, 01:40

Mesaj Modern60 » 06 May 2010, 19:52

Epos ta muhteemdir ama memleketimizde maalesef popular markalardan baka bir marka bilinmedii i癟in ithalat癟覺s覺 yok. LE clk dediin gibi 癟ok ciddye al覺nmas覺 gereken bir marka. Ben de bunu vurgulad覺m destein i癟in teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
Modern60
Contributor

Mesaj 2fast4u » 07 May 2010, 00:13

tempt覺on u baska b覺r basl覺kta san覺r覺m bahsetm覺st覺n覺z ve ben o zaman s覺tes覺nde gez覺nd覺m.Muz覺kler cok etk覺ley覺c覺yd覺 oncel覺kle.Farkl覺 saatler sert hatl覺 guclu c覺zg覺ler覺 var.San覺r覺m alman saatler覺n覺n ortak noktas覺 bu.Ulkem覺zde olmamas覺 buyuk eks覺kl覺k hak覺katen .LE y覺 yak覺ndan 覺ncel覺ycem .Yorumlar 覺c覺n tessekurler
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj Modern60 » 07 May 2010, 00:30

Evet Temption 繹yle ve el yap覺m覺. Y覺lda sadece 700 adet saat 羹retir. Bir de Epos var 襤svi癟re. Onu da incelemekte fayda var. T覺pk覺 LE gibi 癟ok ciddi saatler 羹retir ve ucuzdur. Maalesef ki memleketimizde yok. Glycine var o da hem uygun fiyat hem de harika modeller. Ayn覺 markalar etraf覺nda d繹nmek bence eksiklik zaten. Baka 癟ok g羹zel saatler var. Mesela Armand Nicolet. Bu markay覺 da eer y羹r羹tebilirlerse 襤talgold ald覺. Kendi mekanizmalar覺n覺 kendi 羹reten bir Tramalan l覺. ok muhteem modelleri var. B羹t羹n hepsini incelemenizi tavsiye ederim. Burada olmasalar da bir fikir verebilirler.
Kullan覺c覺 avatar覺
Modern60
Contributor

Mesaj Clk » 09 May 2010, 23:14

donjohnson yazd覺:
clk yazd覺:2fast, benim pvd tavsiyem edox iceshark, maurice yada resmini vermis oldugun LE olurdu. Bu 3 saatte fiyat anlaminda gayet mantikli ve yuksek kaliteli saatler. Gelelim LE'ye. Modern60 bircok onemli noktayi belirtmistim zaten. LE benim icin FC'tan cok daha onemli bir marka. Hem onemli Saat literaturleri tarafindan gelecegin en onemli Saat markalarindan birisi olarak gosteriliyor hem de dizayn anlaminda ciddi calismalarinizda var. Eger nette Urun yelpazesini incelersen inanilmaz guzel modelleri oldugunu goreceksin. Avrupada cok kisa zamanda ciddi basarilara imza atmis kaliteli bir marka. Cep telefonumdan bu Kadar :)

iceshark g羹zel ama quartz. En az覺ndan bir 7750 olsayd覺 i癟inde :lol: :lol:

Haklisin ama LE yaklasik 2000 Euro, Breitling 4000 Euro 羹zeri. 1400 Euro Edox Ronda makineli ancak limitli 羹retim olmasi, seramik bezel, 1000 metre WR ve karbon kadrani ile cok 繹zel bir saat. Bazen otomatik saatlere tercih edilebilecek quartz saatlerde var. Edox Iceshark bunlardan bir tanesi.

Benim g繹r羹s羹m.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj 2fast4u » 11 May 2010, 22:39

yorumlar 覺c覺n tesekkurler .or覺s kazuk覺 nakaj覺ma l覺m覺ted 覺le s覺md覺l覺k amac覺ma ulast覺m.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

nceki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 56 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners