TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Unisex Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Unisex Saat Tavsiyesi

Mesaj Bond » 10 May 2010, 16:22

sedir yazdı:Polemik'ten önce ben de "36 mm Rolex Datejust'lar uniseks model olarak uygun olur" fikrini beyan etmiştim ama baktım ki görünmüyor (galiba "enter" demeyi unuttum, başka izahı var mı) oturup tekrar edeyim dedim.

Forumu çok farklı bir sisteme taşıma ihtimali olduğu için bazı test çalışmaları yaptırıyorum, bu sebeple slow yada dump server responsiveness diyebileceğimiz bazı kısa kesilmeler olabiliyor son günlerde. Çok kısa aralıklarla olsada bu zamanlarda gönderilen bazı mesajların gitmemesi gibi bir sonuç ortaya çıkabiliyor. Gönderim teyidi gelmemesi halinde geri tuşu ile mesaj içeriği bozulmadan tekrar gönderilebilir. Kısa sürede normal performans seyrine döneceğini umuyoruz. Anlayışınız için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Modern60 » 10 May 2010, 22:48

Daha çok uzunve beraber mutlu seneler dilerim.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Clk » 10 May 2010, 22:55

Hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkür ederim. Konu daha kapanmadi arayislarimiz devam ediyor :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: Unisex saat tavsiyesi

Mesaj Double0Se7en » 11 May 2010, 07:08

2fast4u yazdı:007 gercekten konuya guzel yaklasmissin .2 marka ancak bu kadar yalin bir sekilde birbirini tamamlar:) Clk nin submariner i var diye bildigimden rolex fanatigine sub tavsiye etmek istemedim

Ben de var diye biliyorum ama kendi yazmış seçeneklere..belki vintage bir sub olabilir:)
''A Crown for Every Achievement'
Kullanıcı avatarı
Double0Se7en

Re: Unisex saat tavsiyesi

Mesaj Bond » 11 May 2010, 07:24

2fast4u yazdı:Resim
Belirli bir donemi temsil edeceginden yine belirli sayida uretilen limited bir saat oneriyorum.Birlikte uzun yillar dilerim
ulysse nardine maxi diver monaco

Bu saat güzelmiş gerçekten 2fast ama sanırım bulması kolay değil, 100 adet limitli üretim olması nedeni ile. Resmi bir kaynak bulamadım ama yurtdışı fiyatı $ 20.000 US seviyelerinde sanırım.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj 2fast4u » 11 May 2010, 10:10

Resim
zaten gold agir kacmisti .Hepsinin yaninda uretim no su var zaten limted monaco olmasa da olur:)Tr de 10000tl gibi bir fiyata mevcut pesin
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 11 May 2010, 10:20

Resim
bu arada dun kanyon da bir saatin pazarligini yaparken sayin ezel bu markayi koluna takti hayirli olsun bundan sonra maserati yi tamamlayan diger italyan i dizide gorebilirsiniz.superquadro gmt modeli "meccaniche veloci" hani su vitrunde kirmizi fren kaliperiyle birlikte duran saat :)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 11 May 2010, 11:08

O brembo ne heybetli duruyor orada degil mi? :) Vitrin benim cok hosuma gitti gercekten.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 52 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners