TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Automatic Chronograph Saat Önerileri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Automatic Chronograph Saat Önerileri

Mesaj Frax » 05 May 2010, 21:12

Tag Heuer büyüsüne kapılanların gözleri başka markaları görmüyor hiç :) şimdiden hayırlı olsun diyelim.
Kullanıcı avatarı
Frax

Re: Automatic Chronograph Saat Önerileri

Mesaj Bond » 10 May 2010, 15:26

haybaban yazdı:Öncelikle vakit ayırıp cevap verdiginiz icin cok tesekkurler. Öneriler cok güzel. Chopard olanı gayet hosuma gitti fakat joma shopta bulamadım. Birde bu joma shopa onay veriyorsanız Tag heureri ısmarlıycam ordan. Birde kanada shipping kac güne gelir acaba 78 dollar istiyorlar bari 1 2 güne yollasınlar. mail attım ama yarından once zor gelir bende cumartesi sehir dısında olucam o güne kadar gelsin istiyorum bilgisi olan soylerse sevinirim. Tesekkurler

Haybaban burada onay verme gibi bir durum söz konusu olamaz elbette ama sen zaten Kanadadasın ve sitede güvenilir, sadece tavsiye ve yorum olarak alman daha doğru olur. Ben daha önce duyduğum tecrübeyide paylaştım. Jomashopta alıcıyı koruyan her türlü opsiyon düşünülmüş, iade vb durumlarda mevcut. Ama elbette güvenmek yada karar vermek sana ait. Bu arada o fiyatlardan joma indirim kuponları ile dahada düşürme şansın olur, googledan bakarsın ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 149 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners