TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bulgari Saat İle İlgili Yardım

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Bulgari saat ile ilgili yardım .

Mesaj Clk » 29 Nis 2010, 14:52

Razz marka bilinirligini vurgulamis. Bu konuda özellikle avrupa'da Rolex ve Omega ne ise Bulgari'de o dur. Dolayisi ile kolda tasiyacak ve prestij sahibi bir saat icin dogru secim ama mekanizma olarak inanilmaz özellikleri olan saatler degiller. Son yazmis oldugum cümle hicbir sekilde Bulgari markasini kötülemez tam tersine bu fiyat araligi icin cok iyi bir saat bile diyebiliriz.

Burada sizin beklentileriniz öne cikiyor? Neden Bulgari sectiniz?
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: Bulgari saat ile ilgili yardım .

Mesaj ceo35 » 29 Nis 2010, 17:07

İnce,deri kayışlı ve sade saatleri seviyorum ve takım elbiseyle yakıştığını düşünüyorum,aslında buraya üye olana kadar saatler hakkında hiç bir şey bilmediğimi sadece görsellikleriyle ilgilendiğimi anladım, kolumda pilli :(( emporio armani var gene oda deri kayışlı ve ince siyah kadranlı,ama artık alacağım saatin içindeki makineye dikkat edeceğim :)) iyiki saat forumuna üye olmuşum teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
ceo35

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 155 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners