TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

600 TL Bütçeli Klasik / Spor Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 600 TL Bütçeli Klasik / Spor Saat Önerisi

Mesaj SeRxx » 07 Haz 2013, 11:51

mucadeleci yazdı:O zaman size Seiko snae69 modelini öneririm, geçenlerde *basto ile birlikte birine önermiştik yine ama başlığı bulamadım...
Bulalım ;) :arrow: viewtopic.php?f=62&t=13136#p255921
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj dojo84 » 07 Haz 2013, 13:16

SNAE69 Benim daha önce dikkatimi çekmişti. Video incelemeside var. [url]viewtopic.php?f=157&t=10848#axzz2VWWupViC[/url] 650 ye inerlermi peşinde bilmiyorum. Ama kesinlikle deneyeceğim. Beğenirsem pazarlığa giriceğim. Arkadaşlar başka alternatif öneri varmı? Şuan 3 tane model üzerindeyim. Bu haftasonu almak istiyorum. Tekrar teşekkürler herkese..
Kullanıcı avatarı
dojo84

Mesaj basto » 07 Haz 2013, 16:44

mucadeleci yazdı:O zaman size Seiko snae69 modelini öneririm, geçenlerde *basto ile birlikte birine önermiştik yine ama başlığı bulamadım... Bütçenizin biraz üzerinde 650-700TL. civarına bazı mağazalardan pazarlıkla alabilir yada internette yurt dışı sitelerinden bulabilirsiniz :thumbup:

Aynen bence de bu saat isteğinizi orta vadede karşılar, kalitesi tatmin eder. Uzun vadede zaten başka saatler bakarsınız o zaman yine foruma başvurursunuz.

650'ye biraz zorlamanız lazım, nakit olursa alınır sanıyorum (İstanbul'da). Olmazsa da 700 gibi alınabilir.

Mucadeleci :champ: teşekkürler

Resim
Murat
Kullanıcı avatarı
basto

Mesaj dojo84 » 08 Haz 2013, 09:18

Sporturalar ile chronographlar arasinda niye bu kadar fiyat farki var. Sporturalarin malzeme kalitesi daha mi iyi? Bir de Solar modeli dikkatimi cekti. SSC075P1 modeli mesela. Solar olmasinin farkli ozelligi nedir acaba. Gunes enerjisi falan vardi o mu acaba. Bunlarda sporturadan ucuz. Son olarak izmirde oturuyorum saatci tavsiyesi olan varsa sevinirim :)
Kullanıcı avatarı
dojo84

Mesaj dojo84 » 08 Haz 2013, 17:17

Gittim gezdim SNAE69 un metal kayislisini bulamadim. Kaucuk kayislisi var. Onu nakitte 900 e kadar iniyorlar. Moralim bozuk dondum. Alisveris merkezlerine bakicam fakat carsida fiyat boyleyse alisveris merkezlerini dusunemiyorum. Sanirim bunu unutup baska modellere yonelmem gerekecek. :(
Kullanıcı avatarı
dojo84

Mesaj SeRxx » 09 Haz 2013, 11:54

Sportura'da kullanılan malzemeler biraz daha iyidir, tasarımı biraz daha özenlidir :thumbup:
Seiko'nun Solar modelleri güneş enerjisi ile çalışmakta :thumbup:
dojo84 yazdı:Sporturalar ile chronographlar arasinda niye bu kadar fiyat farki var. Sporturalarin malzeme kalitesi daha mi iyi? Bir de Solar modeli dikkatimi cekti. SSC075P1 modeli mesela. Solar olmasinin farkli ozelligi nedir acaba. Gunes enerjisi falan vardi o mu acaba. Bunlarda sporturadan ucuz. Son olarak izmirde oturuyorum saatci tavsiyesi olan varsa sevinirim :)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj dojo84 » 13 Haz 2013, 23:32

Arkadaslar Izmirde Seiko SNAE69 modelini nakitte 900 den asagi bulamadim. Butcem o kadar cikmaya el vermiyor. Birde saati denedim isciligi cok cok iyi fakat kadran ufak ve cok parlak pek spora kacmiyor gibi geldi.
500-600 tl civarinda pesin alinabilecek baska saat onerisi olan varmi?
Kullanıcı avatarı
dojo84

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners