TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Day Date RG / YG Modelleri Bilgi ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Rolex Day Date RG / YG Modelleri Bilgi ve Öneri

Mesaj sepulturgay » 09 Haz 2013, 02:06

merhaba arkadaşlar. foruma çok önce kayıt olmuş kendimi tanıtmıştım ama çok fazla yazmaya fırsatım olmadı. kısmet bu guneymiş sanırım :) Kendi çapımda 6-7 tane saatim var ve artık bu seriyi tamamlayıp taçlandıracak (şimdilik) bir saat istiyorum ve bu saatin de rolex olmasını istiyorum. Çünkü hangi marka olursa olsun beni rolex kadar heyecanlandırmıyor.

Kusura bakmayın çok fazla bilgi sahibi değilim rolex konusunda, yaptığım yapacağım hataları mazur görün.

Model olarak Day-date modelini seçtim, rose ya da klasik altın kasa-kordon olan modeli çok hoşuma gidiyor. Sanırım president denilen kordon yapısı da mevcut bu seride.

Ankaradayım fakat hala burdaki yetkili satıcı olan uğur saate gidip sormuş değilim. Birkaç sorum olacak sizlere:

1 Saat hakkındaki düşünceleriniz nedir? Özel hissettirecek bir model olabileceği fikrine katılıyor musunuz ?

2. Bilmediğimden soruyorum: altın bu seride kaplama mıdır, yoksa komple kordon ve kasası altından mı yapılmıştır?

3. Türkiyede orjinal olarak en uygun fiyata nereden ve ne kadara alınabilir?

Şimdiden yorumlar için teşekkür ederim.

(beğendiğim 2 kombinasyon aşağıdadır)

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
sepulturgay

Re: Rolex Day Date RG / YG Modelleri Bilgi ve Öneri

Mesaj hakan1970 » 09 Haz 2013, 14:58

Merhaba
Benim bildigim kadariyla Day date ler Rolex in en pahali modelleri.
Altin kaplama degil,tamami altin bu modellerin. Fiyat olarak da 41 mm day date altin tahmin ediyorum 30.000 USD den asagi degildir.
Fiyat olarak Izmir Kulahcioglu Rolex bayisi en iyi fiyati veren bayi.2012 yilinda ben Istanbul,Izmir,Ankara ve Adana olmak uzere tum bayilerle pazarlik etmistim. En iyi fiyati Izmir vermisti.Forumda cok bilgili arkadaslarimiz var onlar daha detayli bilgi vereceklerdir.

Umarim alir ve iyi gunlerde kullanirsin.
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullanıcı avatarı
hakan1970

Mesaj espinosa » 09 Haz 2013, 15:23

Genel kanı olarak day ve day date modellerinin gerek sub gerek daytonaya göre daha ucuz olduğunu düşünürdüm. Şaşırdım gerçekten.
Kullanıcı avatarı
espinosa

Mesaj drk » 09 Haz 2013, 15:53

Platin daytona ve değerli taşlara boğulmuş modeller hariç rolexin en prestijli ve pahalı serisi day-date. Hiçbir rolex kaplama değildir, bütün modelleri masif altındır. President bileziğin mevcut seçenekler arasında en rahatı olduğu iddia edilir, kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Fiyat olarak 50bin TLlerden başlıyor yaklaşık olarak.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj sepulturgay » 10 Haz 2013, 08:05

Arkadaslar cevaplariniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim oncelikle.
Acikcasi ben bu modellerin dediginiz kadar yuksek fiyatli oldugunu bilmiyordum, daha dogrusu benim dusundugumden biraz daha pahali cikti diyebilirim. İzmirdeki bayiyi arayip bir fiyat teklifi alacagim daha sonra da ankaradan bir teklif alacagim. Tekliflere gore de hareket edecegim.
Bu seriyi, ozellikle yukardaki birinci fotograftaki modeli cok istiyorum. İns. nasip olur.
Tesekkurler...
Kullanıcı avatarı
sepulturgay

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners