TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot PRC 200 Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot PRC 200 Bilgi

Mesaj eurosport » 13 May 2013, 19:00

Merhabalar arkadaşlar.
Foruma yaklaşık 1 hafta önce üye oldum. Geçen hafta hangi seiko diye bir konu açmıştım ama tercihim saati almadan değişti :) Daha doğrusu forumu dolaştıkça vay arkadaş bu saat bir harika, kesinlikle bunu almalıyım diyorum ve hoppp tercihim değişiyor. Geçen hafta seiko, dün orient, bugün de tissot almalıyım diyorum :D
Başlıkta da belirttiğim üzere tercihim Tissot PRC 200'e kaydı gibi. Siyah ve beyaz kadranlı, deri kayışa sahip olanlar bir harika ama internette hiçbir sitede (Türk siteler) bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bir de bu saatler pilli mi yoksa otomatik mi?
Kullanıcı avatarı
eurosport

Re: Tissot PRC 200 Bilgi

Mesaj Erdem35 » 13 May 2013, 19:57

http://tissot.hizlisaat.com/t17-1-516-32
zamanında,saat alım kararlarımda internet sitelerini alt üst ettiğimden,az çok "hangi saati hangi siteden,nereden vs. bulabilirim" sorularında çok zorlanmıyorum :) bu arada saat pillidir ;)
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj kızılbulut » 14 May 2013, 17:44

Bende çelik bilezik ve siyah kadranlısı var.Saat pilli.Fiyat 800 Tl ile 1200 Tl arası değişir.Bu fiyata pilli saat alınır mı?Orası size kalmış.Pilli bir saate göre kronometre dışında bir avantajı yok(Alarm,Geri Sayma sayacı vb.).Bence siz yine seiko,orient vb.saatleri düşünün.Bu markaların bu fiyata çok güzel modelleri var. :?:
Kullanıcı avatarı
kızılbulut

Mesaj eurosport » 14 May 2013, 18:11

Bilgiler için çok teşekkürler. Başlıkta belirttiğim modeller dediğiniz gibi pilliymiş. Bu fiyata pilli almak hakikaten pek mantıklı gelmiyor. Ama görüntü olarak çok hoşlar.

Bu arada Tissotların Çinde üretildiği doğrumudur? Bu, saatlerin kalitesine gölge düşürür mü? Sonuçta saat tamamen işçilik emeği bir ürün. İşin içine Çin girince insan ister istemez çekiniyor.
Kullanıcı avatarı
eurosport

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 66 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners