TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Jacques Lemans Saatleri Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Jacques Lemans Saatleri Bilgi

Mesaj fuatsonar » 06 May 2013, 19:57

Jacgues Lemans marka saatlerin kalitesi ve menşei hakkında siz değerli arkadaşlardan yorumlarınız rica ediyorum.Şimdiden teşekkür ederim. Saygılar...
Kullanıcı avatarı
fuatsonar

Re: Jacgues Lemans Saatleri

Mesaj Tolgi06 » 06 May 2013, 20:26

Forumun arama kısmını kullanırsanız daha önce Clk tarafından yapılna baya yorum vardı,bulabilirsiniz sanırım.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Re: Jacgues Lemans Saatleri

Mesaj fuatsonar » 07 May 2013, 00:09

Tolgi06 yazdı:Forumun arama kısmını kullanırsanız daha önce Clk tarafından yapılna baya yorum vardı,bulabilirsiniz sanırım.

Bakmama rağmen üretim ülkesi, kalite konusunda pek açıklayıcı bilgiye ulaşamadım... Hatta bir model paylaşım bu modelle ilgili düşünceniz nedir? "https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Jacques-Lemans/JL1-1659A/PD" bu ünlü ve kaliteli bir saat markasımıdır? Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
fuatsonar

Re: Jacques Lemans Saatleri Bilgi

Mesaj Eterna » 10 May 2013, 10:10

JL fiyat performans saatidir derler bir itirazım yok. Bazı modellerini çok beğeniyorum daha önce almışlığım/kullanmışlığımda var. Ne zaman bir JL otomatik saatim arızalandı ve saat&saat ustalarının eline düştüm o gün bugün JL almadım aldırmadım :)
Kullanıcı avatarı
Eterna

Re: Jacques Lemans Saatleri Bilgi

Mesaj adamentium » 10 May 2013, 23:10

Eterna yazdı:JL fiyat performans saatidir derler bir itirazım yok. Bazı modellerini çok beğeniyorum daha önce almışlığım/kullanmışlığımda var. Ne zaman bir JL otomatik saatim arızalandı ve saat&saat ustalarının eline düştüm o gün bugün JL almadım aldırmadım :)

Geçenlerde bir arkadaşım saat&saat garantili olarak almış olduğu ve garantisi biteli bir sene olan Fossil marka saatinin camını kırmış. Ücret karşılığı tamir için firmaya göndermiş. Firma elinde saatin yedek parçasının olmadığını ancak dilerse cam ücreti karşılığında ( 120 tl ) fatura bedeli üzerinde ki yazan değer karşılığında farklı bir saatle değiştirebileceklerini söylemişler. Nitekim bu kişi de üç sene önce satın aldığında 360 tl olan fatura değerine karşılık aynı değerde yeni bir saatle değiştirdi saatini.

Yine de genel kanı olumsuz firmayla ilgili...
Kullanıcı avatarı
adamentium

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 66 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners