TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Fossil ME1126 Yorum ve Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Fossil ME1126 Yorum ve Bilgi

Mesaj Freedomofwar » 22 Nis 2013, 20:26

Bunu almayı düşünüyorum. Güzel görünümlü rengi uygun:) fikirleriniz neler bu saat hakkında 360 tl ye buldum. Alsam sorun yaşarmıyım.
Tarzım bu saate uygun. Bundan önce mzi skeleton düşündüm fakat mzi bulamadım türkiyede.buda mzi ya benzer oldugu için alayım dedim sizce güzel mi? Yorumunuz?

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Freedomofwar

Re: Fossil ME1126 Yorum ve Bilgi

Mesaj ramcho000 » 23 Nis 2013, 00:29

bu saatler iskelet kadranlı ama quartz sanırım otomatik değiller sadece estetik amaclı tasarımı böyle tamamne zevk işi ama o paraya seiko 5 ler war orientler var ama tabi hoşunuza gittiysede çok üzeceğini düşünmem şahsen
Kullanıcı avatarı
ramcho000

Mesaj Freedomofwar » 23 Nis 2013, 03:39

ramcho000 yazdı:bu saatler iskelet kadranlı ama quartz sanırım otomatik değiller sadece estetik amaclı tasarımı böyle tamamne zevk işi ama o paraya seiko 5 ler war orientler var ama tabi hoşunuza gittiysede çok üzeceğini düşünmem şahsen

Saatten pek anlamamda otomatik deiller derken ne demek istediniz :) kurmalı otomatik falan nedir ?
Kullanıcı avatarı
Freedomofwar

Mesaj ramcho000 » 23 Nis 2013, 10:58

bu saat pilli kadran kısmında görünen mekanızmalar tamamen görsellik amacıyla yapılmış kurma olayı filan yok bende daha önce bakmıştım ama quartz basit bir mekanizma var içinde görsellik fiyatına göre iyi sayılabilir ama şuna karar vermelisiniz otomatik mi quartz mı kullanıcaksınız otomatik kullanacaksanız 2.el kısmında 2 adet seiko ve güzel bir orient var sizi hiç üzmeyecek saatler en azından bu saat ile kıyas götürmeyecek kalitede olan ürünler bence 2.el bölümüne göz atın derim paranızı boşa harcamayın ! :champ:
Kullanıcı avatarı
ramcho000

Mesaj Freedomofwar » 23 Nis 2013, 16:13

ramcho000 yazdı:bu saat pilli kadran kısmında görünen mekanızmalar tamamen görsellik amacıyla yapılmış kurma olayı filan yok bende daha önce bakmıştım ama quartz basit bir mekanizma var içinde görsellik fiyatına göre iyi sayılabilir ama şuna karar vermelisiniz otomatik mi quartz mı kullanıcaksınız otomatik kullanacaksanız 2.el kısmında 2 adet seiko ve güzel bir orient var sizi hiç üzmeyecek saatler en azından bu saat ile kıyas götürmeyecek kalitede olan ürünler bence 2.el bölümüne göz atın derim paranızı boşa harcamayın ! :champ:

Orient buldum 180 liraya alsam mı orientler farkediyomu kalitesi? Alacagım saat pilli bu saat
http://www.ugursaat.com/?urun-9817-orient-fug1r002b6 ben bu saat tarzı saat istiyorum:)
Kullanıcı avatarı
Freedomofwar

Mesaj ramcho000 » 23 Nis 2013, 18:08

hocam 2.el bölümünde aradığınızı bulamadıysanız saatcell yada cumapazarlamaya bakın illaki zevkinize göre maliyeti bu sitelerde daha düşük bir saat bulabilirsiniz ! :thumbup:
Kullanıcı avatarı
ramcho000

Mesaj 10079 » 01 May 2013, 11:36

bende de benzer bir model var bu saat pilli otomatik kısmı sadece görüntü için saatle bağımsız
Kullanıcı avatarı
10079

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 66 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners