Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
2fast4u » 22 Nis 2013, 09:58
Altikirkbes ince espriyi havada kaptin foto cuk oldu:))
The world is yours .
" serial flipper"
-

2fast4u
-
tarkani » 23 Nis 2013, 08:40
atoprak yazdı:
Yani nedense IWC Portuguese chronograph alan birinin kronometre lik bir iş yaptıgını, bunu özellikle tercih ettigini düşünümüyorum .. en azından ciddi bir çoğunluk için böyledir diye düşünüyorum.
IWC Portuguese Chrono alan birisi olarak ben cevaplayayım; gözüme güzel gözüktüğü için aldım. Sade bir güzelliği var. Chronosuna ihtiyacım aslen yok ama arada oynuyorum.

-

tarkani
-
atoprak » 23 Nis 2013, 16:45
Arkadaşlar degeğerli cevaplarınız için teşekkürler.
Özellikle marka model vererek tabiki kimseye bir ithamda bulunmam söz konusu değildi.. olmazda .. anlayışınız için teşekkürler
Ben kendi adıma oldukça yararlı bilgiler edindim ...
yurtdışı forumlarında benzer başlıklar olabiliyor ve benzer sonuçlar çıkıyormuş...
Tekrar teşekkürler
-

atoprak
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 66 misafir