TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot T063.617.11.067.00

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot T063.617.11.067.00

Mesaj kafkafxer » 10 Nis 2013, 09:22

Herkese Merhabalar,

Kısa süre önce forumu takip etmeye başladım. Saat konusunda doyurucu bilgi içeren bu güzel siteyi keşfettiğim için memnunum.
Önceden bilmediğim pek çok temel konuda kısa sürede bu site sayesinde bilgi edindim.

800-1200 TL aralığında, iş hayatında takım elbise ile de günlük hayatta da kullanırken keyif alacağım şık ama sade, sağlam bir saat arıyordum. Bu fiyat seviyelerinde ilk düşüncem Seiko Premier Kinetic Perpetual almaktı. Saatin hem otomatik mekanizması olması; hem işte hem de günlük kullanımda sırıtmaması bu düşüncemde etken oldu. İnternetteki saat sitelerine bakmıştım ancak kolumda denemek ve mağaza fiyatlarını da görmek için bir AVM'deki Türkiye'nin ünlü saat zincirlerinden birine uğradım. Burada Seiko SNP modellerini ve ilk kez gördüğüm Sandoz'un ince kasalı bir model denedim. Ancak saatler pek içime sinmedi. Birkaç konuda daha okuduğu büyük saat mağazalarının çalışanlarının rahatsız edici tavırlarını ben de görmüş oldum. Mağazada benden başka müşteri olmamasına ve 3 çalışanla mağazayı beklemelerine rağmen suratsız ve kendini beğenmiş bir satış elemanıyla muhattap oldum. Söylediği fiyatlar da hizlial.com'daki fiyatların 30%-40% üzerindeydi, internetteki fiyatları söylediğimde satışçının cevabı biz orijinal satıyoruz oldu.

Daha küçük ve genelde Swiss made saatler satan diğer bir saatçideki Tissot'lar dikkatimi çekti ve beğendiğim çelik kordonlu bir modele gözüm takıldı ve mağazada ilk önce fiyatını sordum. 550 CHF yani 1.060 TL'ye kredi kartına 10 taksit yapabileceğini söyleyen daha esnaf bir saatçiyle karşılaştım, saatin özelliklerini ve neden bu saati seçebileceğimi de kısaca anlattı. Hepsinden önemlisi saat kolumda daha güzel durdu, çelik kordon hiç rahatsız etmeden bir bileklik gibi sardı ve sade dizaynlı füme kadranı ve net gösteren safir camı çok hoşuma gitti. Bu arada önceden deri kordonlu bir saat düşünüyordum. İnternette 2 yıl garantili daha uygun fiyata satan sitelerde de bu saati buldum. Sizlerin yorumlarını da alabilirsem çok sevinirim.

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kafkafxer

Re: Ynt: Tissot T063.617.11.067.00

Mesaj Erdem35 » 10 Nis 2013, 10:16

Saati begendiyseniz internet sitesiyle irtibata gecin. Vitrin mali olmayan,saginda solunda cizigi olmayan bir saat gondereceklerine dair garanti alin... Kolayca sorgusuz sualsiz urunu geri alan sitelerden alisveris yapin. Yakin zamanda benimde internetten (hizlial) bir tissot maceram oldu... Gonderdikleri saat perisan durumda idi.. Degistirmek icinde baska yoktu.. Allahtan hic sıkınti yasamadan urunu iade edip parami geri aldim. Yetkili bir agizda beni arayip ozur diledi...
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Re: Tissot T063.617.11.067.00

Mesaj kafkafxer » 10 Nis 2013, 10:20

Erdem Bey bilgi için teşekkürler. Ankaralı Uğur Saat'te bu saati buldum, anladığım kadarıyla oldukça güvenilir bir saat mağazası, telefonla aradım stoklarında da mevcutmuş, sanırım siparişimi vereceğim.
Kullanıcı avatarı
kafkafxer

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 67 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners