Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
rj2k » 07 Nis 2013, 07:25
linkler calismiyor.
bulunmayan veya cok fiyat cekilen bi mal olsa getirtin tabi ama bu urun turkiye de dist. garantili var ve fiyati da gayet alinabilecek duzeyde, dusunurseniz yazin buraya
-
rj2k
-
fsinan » 07 Nis 2013, 13:02
Ben bilezik ve lug boşluklarına bakarak bu paraya değmez diyorum.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
-

fsinan
-
rj2k » 07 Nis 2013, 13:17
tam bilmiyorum ebay kargolu ile kıyasla burada 200kusur falan fazla tahminen, tabi burda pazarligini yapmaniz lazim.
ankara da ulustaki bi bayide gormustum
-
rj2k
-
necati » 07 Nis 2013, 17:40
Linkteki watchstore dan alışveriş yapmaya kalktım. Saatin parasını ödedim ve beklemeye başladım. 2 gün geçti kargoya vermedi ürünü. Mesaj yazdım, cevaben 'ebay satışa onay vermedi' dedi. Ebay e mesaj yazdım, onay konusunda sorun yok dedi. Tekrar watchstore a mesaj yazdım cevap bile vermedi. 4 gün dolduktan sonra ebay e şikayet ettim. Yazışmalar derken sonunda paramı iade etti. Üstelik hiç utanmadan sıkılmadan satışın iptalinin iptali için ebaye dava açmış. Gerekçe ise 'müsteri gerekçe göstermeden satışı iptal etti' imiş. Tabi bir işe yaramadı ama bu satıcının benim açımdan güvenilirliği sıfıra düştü. Alışveriş yapmayı düşünenlere bilgi olsun. Herkes aynı sorunu yaşayacak diye bir kaide yok ama yine de bilginiz olsun.
-

necati
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 66 misafir