onuratamer » 02 Nis 2013, 09:02
Eski kasa (su ankilerin capi daha buyuk sanirim) titanium - kaucuk kayis kombinasyonlu T-Touch'u yaklasik 2 sene kullanma imkani buldum. Benimki siyah kayisliydi, Mitat Bereket'te turuncu kayislisini gordukten sonra begenip almistim. En ufak bir ariza belirtisi gostermedi. Fonksiyonlarini cok kullanma imkani bulamadim ama tam bir gadget watch idi. Birgun ucakla bir yere yolculuk ederken yanimdaki turist beyefendi burada rakim kac diye sormustu (ucak henuz pistteydi), ben de tesaduf T-touch'umu takiyordum, su kadardir beyefendi dedim, bayagi hayran hayran bakmisti saatime adamcagiz. (Neden sordugunu da hic anlamadim).
Kolda en rahat duran saatimdi, capi kucuk oldugu icin ve saat fazlaligindan bir sure sonra sattim. Ayrica sadece 30m su gecirmez olusunu yakistiramiyordum boyle bir saate.
Ariza konusunda ben de almadan once bircok yazi okudum, sayet sifir alacaksaniz zaten garantisi olacaktir. Anladigim kadariyla arizalarin cogu pil degisimi sonrasi konfigrasyon hatasi olarak cikiyor. Begeniyorsaniz alin, ama tek saat olarak kullanacaksaniz baska alternatiflere bakin derim. Hassas olcumlere cok uygun bir saat degil, sayet bu ozellikleri icin kullanacaksaniz Casio'nun, Suunto'nun profesyonel cozumlerine bakabilirsiniz.