TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Sağ Kola Takılan Saat İçin Kadran Yönü Değişimi Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Sağ Kola Takılan Saat İçin Kadran Yönü Değişimi Bilgi

Mesaj Rockbander » 19 Mar 2013, 07:17

Merhaba arkadaşlar, biraz garip gelebilir ama ben solak biri olduğumdan dolayı saati hep sağa koluma takıyorum. Saatlerin ayar düğmeleri de genellikle saatin sol tarafına konuluyor. Saati sağ koluma takınca bu düğmeler parmaklarımın olduğu yönde kalldığı için elimi bükmem sırasında bana sıkıntı veriyor ve hareket kabiliyetimi kısıtlıyor.

Değerli bilgilerinize başvurarak, böyle bir durumda sağ kola takmak için dizayn edilmiş saatleri mi tercih etmeli / saati sağ kola takabilmek için küçük bir hile ile saatin kadran yönü 180 derece değiştirilerek sağ kola takılabilir hale getirilebilir mi?

Çok teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Rockbander

Re: Sağ Kola Takılan Saat İçin Kadran Yönü Değişimi Bilgi

Mesaj drk » 19 Mar 2013, 10:34

Kadran değiştirmeniz gerek, çevirdiğinizde rakamlar da ters dönecektir, zaten dişleri yerine tam oturmaz. En iyisi solaklar için üretilmiş saatlerden almak :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Frax » 19 Mar 2013, 11:31

Ayar düğmelerinin genellikle solda olmasını ben anlayamadım. Sizin saatiniz sağlaklar için üretilmiş saatlerden olmalı yoksa normal bir saatin kolunuzu rahatsız etmemesi lazım ters taktığınız için :?
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj SeRxx » 19 Mar 2013, 11:44

Frax olaya saat tarafından bak panpa :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Frax » 19 Mar 2013, 12:16

İyi de parmakların oraya doğru olmaz ki Serxx. Solak isen ve solak saati takarsan bu durum yaşanır ya da sağlak isen sağa. Saat Graham galiba kollar büyük ve ters başka aklıma bir şey gelmiyor, Panerai kurma kolu da büyük onun dışında bu derece rahatsız edecek büyüklükte sağlak saati ne var bilmiyorum :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Re: Ynt: Sağ Kola Takılan Saat İçin Kadran Yönü Değişimi Bil

Mesaj Erdem35 » 19 Mar 2013, 12:17

Ben solagim ama sol kola takiyorum avantaji ise gun icinde daha cok goz goze geliyoruz...
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: borabzdn ve 140 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners