Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
aliduran100 » 21 Şub 2013, 02:14
sermai bezelli alıp normalde yedek siyah bir bezel alsam olur.peki ben ordan gidip almak istedgimde dukkandan alamıyorum sanırım.mailleştiğim bayan da geliş tarihiniz belli olur olmaz haber verin ona gore tekrar sorgulatalım modelin stok durumunu dedi,ama ayrıca internet uzerinden satıs yapıyorum dedi.bu durumda ben ausburga gittgimde saati dukkandan alma sansım yok mu siz steinhartı biliyorsunuz diye danısmak istedim
-

aliduran100
-
Riggs » 22 Şub 2013, 18:46
Bu arada, Steinhart'in sagladigi seramik bezeller engraved degilmis ( engrave in turkcesi nedir? Kazinmis? ), Rolex'in seramik bezelleri gibi rakamlar gomme degil yani. Ayrica parlak isik veya az isikta insertin ustundeki rakamlar okunmaz olabiliyor. Ekstra parlak bir bezel tercihi icin alinabilir ama boyle bir defekt durumu da var. Bilemedim simdi.
-

Riggs
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 151 misafir