Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Öncelikle merhaba, bir süredir internetten saatler hakkında araştırma yapıyorum ve burada bir çok soruma cevap bulup, saatler hakkında bilmediğim bir çok şeyi öğrendim. Açıkçası otomatik, quartz, kurmalı saat nedir daha önce bilmiyordum ve otomatik saatin en çok sevilen saat türü olduğunu öğrenip nasıl çalıştığıyla ilgili genel bir bilgiye sahip olduktan sonra otomatik saatlere karşı ilgi duymaya başladım. İlerde daha yüksek bir bütçe ayırarak otomatik bir saat almayı düşünüyorum fakat geçen hafta bir saatçide resimde gördüğünüz Seiko sndb73p1'i gördüm. Saatin tasarımı gerçekten çok hoşuma gitti ve boyutlarıda koluma çok iyi uyum sağladı fiyatıda uygun olunca otomatik olmasa bile almayı düşünüyorum ve bu saat hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum, sizce uzun yıllar(5-10 yıl arası yeterli benim için) kullanılabilecek kaliteli bir saatmidir ?
İlgimi çeken bir model değil bana cok karışık gelmişti ama seiko nun bir çok ürününü 10 yıldan fazla kullanırsınız ürünün orjinalliğini kontrol edin yeterli kafanızda seiko ile ilgili şüpe kalmasın pilli pilsiz uzun yıllar dayanır sizi yarı yolda bırakmaz..
Resmini paylaşmış olduğunuz saati çok büyük bir aksilik olmadığı sürece uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız, içinize sindiyse biraz daha fiyat araştırması yapıp gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Bir sorum daha olacak aşağıdaki sitede bu saati uygun fiyata buldum, sizce bu siteye güvenebilir miyim gerçekten orjinal ve garantili saatmi satıyorlar çünkü fiyatları genel olarak diğer güvenilir sitelere göre düşük. http://www.hediyesaati.com/urun/seiko-sndb73p
bu site orjinal saat satıyor bir sıkıntı yok tek sıkıntı oda kişisel bir sorun distiribitör ürüne değil tedarikçi ürünü yani saatlerin garantilerini kendileri veriyor bunlardan aldığın saatler diğer servislerde garantili görünmüyyor tek sorun bu diyebiliriz ama tabi sorunun büyüklüğü kişiye göre değişir çokda kötü bir firma değildir