Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
kızılbulut » 26 Kas 2012, 21:31
Arkadaşlar 3 gündür araştırıyorum.Casio protec sadece dijital göstergeli yani akrep ve yelkovan olmayan modellerin çelik yada titanyum kasalısını bulamadım.Kordonu titanyum olan var ama kasa plastik bezel genelde alüminyum.Siyah alaşım olmayacak.gümüş yada titanyum renklilerde.Bilgisi olup aydınlatacak olan varsa sevinirim.
-

kızılbulut
-
ramcho000 » 30 Oca 2013, 18:06
tr de malesef yok yurt dısında prg modellerinde sadece analog yada analog dijital kombinasyonlu titanyum kasalı modeller var bende prg 550d kullanıyorum ama diğerlerini görünce bundan soğudum (: çok güzeller
-

ramcho000
-
serrdarr » 03 Şub 2013, 15:54
Arkadaşlar merhaba,
Casio protrek çelik ya da titanyum kasalı ve kordonlu bir modelini arıyorum. Bu saatleri mağazalarda çok fazla çeşidini malesef bulamıyorum.
CASIO PROTREK PRG-550BD-1DR modeli kasa ve kordonu titanyum mudur? Bazı sitelerde titanyum bazılarında değil gibi görünüyor. Ya da benzer tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı?
Ankara'da saatçilerde malesef bir iki model dışında göremiyorum.
Yardım ve cevaplarınızı için şimdiden teşekkür ederim.
-

serrdarr
-
ramcho000 » 04 Şub 2013, 18:59
CASIO PROTREK PRG-550BD-1DR hocam ben bu saati kullanıyorum tıtanyum değil sağlamlaştırılmış plastik ama direk normal plastik deği ve öneririm bu saati güzel ama kullanıcaksan özelliklerini al titanyum olanlarda PROTREK MANASLU PRX-7000 PWX-8000 CASIO PROTREK MANASLU 14 Summiter Limited PWX-8000T-7JR gibi modeller war ama bu cihazlar bildiğim kadarıyla tr pazarına satılmıyor ! we prg-550den daha şıklar açıkcası
-

ramcho000
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 151 misafir