TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Citizen Eco-Drive Yorum ve Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Citizen Eco-Drive Yorum ve Bilgi

Mesaj judge » 26 Oca 2013, 11:10

Merhaba,

saatvesaat.com.tr den hediye çekim var, 700 tl üzerinde biraz ekleyip yeni bir saat almak istedim fakat 1 aydır saat seçemedim..

seiko gibi markalar sitede yok, bu yüzden alamamaktayım..

aslında işi gerçekten saat olan ve model itibariyle hakkını verecek, ağırlıklı klasik(hergün takım elbise mecburi), ama haftasonu da kullanabileceğim bir saat aramaktayım.

model bakarken saatin gösterişine bakıyordum fakat, citizen saati araştırırken bu forumu buldum ve aslında saatin modelden çok fazla farklı şeylerle bakılması gerektiğini anladım :) armani saatlerini mesala almamalıymışım...

https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Citizen/CCA004/PD

mesela marka olarak çok takıntım yok ama citizen nasıl bir saattir bilmiyorum, cevrede agırlıkla diesel, fossil, tommy, gibi marka saatleri görmekteyim ama çok da teknik detaylarını bilmiyorum.

daha önceki saatim cerutti idi, hediye gelmişti. memnundum fakat silikon kordon istemiyorum, (silikon kordon saatti)

metal kordon tercihim, safir cam ve otomatik olursa güzel olur, cıtızen ile ilgili yorum da alabilirsem sevinirim. saat kullanıcıları aslında bu saat ile ilgili ne düşünüyor...

iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
judge

Re: Citizen Eco-Drive Yorum ve Bilgi

Mesaj drk » 26 Oca 2013, 19:13

Bence yapılabilecek en iyi şey mağazanın önünde bekleyip içeri saat almak için giren birine çeki kullandırıp, çeki paraya dönüştürmektir :thumbup: Böylece başka saatçilerden çok daha kaliteli saatleri çok daha ucuza alabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj SeRxx » 28 Oca 2013, 15:25

Foruma hoş geldiniz,

Drk'un yöntemi uygulanırsa güzel olur :)

Artık Saat&Saat Tissot da satıyor, indirim oranları cok az olsa da eliniz mahkum yapacak bir sey yok, çelik bilezikli otomatik PRS516 modellerine bir göz atın derim ...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Mma » 28 Oca 2013, 15:33

Drk yazdı:Bence yapılabilecek en iyi şey mağazanın önünde bekleyip içeri saat almak için giren birine çeki kullandırıp, çeki paraya dönüştürmektir :thumbup: Böylece başka saatçilerden çok daha kaliteli saatleri çok daha ucuza alabilirsiniz.

Güzel yöntem :D ama çoğu kişiye mağaza önünde karaborsacılık gibi gelecektir. Birde sanırım sadece internet üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli bu çek.

Sahibinden de veya gg'de satmayıda düşünebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Mma

Mesaj necati » 28 Oca 2013, 16:46

Yada beğenin bir Tissot, uğraşmayın hiç.
Kullanıcı avatarı
necati

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 154 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners