TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Atlas SKZ209 Ebay Alım Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Atlas SKZ209 Ebay Alım Bilgi ve Yorum

Mesaj PhD » 06 Eki 2012, 13:06

ilk seiko 5 saatimi monster, frankenmonster, map mater ve atlas dan biri olarak seçmek istedim. ihalelere katıldım. aslında en sadesi bu idi. ben franken düşüreyim dedim ama çok az ihale oldu. birde ebay tr ye filtre uygulamış. her seferinde hotspot shield ile gir çık biraz uğraştırdı.sonuçta biraz bıkkınıkla ve aceleyle başlıktaki saati aldım link. http://www.ebay.com/itm/300779394947?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 143 dolara kaldı 38 dolarda shiping 180 dolara geldi. bir hatamda resimlere dikatli bakmadım küçük resimde siyah duruyordu meyer mavi imiş.son anda atılıp aldım.franken yada map mater çok daha iddalı duruyorlar.ayrıca benim gibi bir kolleksiyoner no box durumunu pek sevmez.sizin renk, saat, diğer modeller arasındaki yeri ve linkteki satıcı hakındaki yorumlarınızı alabilirmiyim.saat sever olarak ve uzun zamandır pasif olarak bu forumu takip eden biri olarak ilk mesajım.hatam varsa af ola.yakında elimdeki saatleri burda inceleme olarak yayınlayacağım inşallah 1960 rolex oysterdate precision gibi bir kaç iyi modelim var :) herkese teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
PhD

Re: Seiko Atlas SKZ209 Ebay Alım Bilgi ve Yorum

Mesaj necati » 06 Eki 2012, 15:48

Satıcıdan daha önce sorunsuz alışveriş yaptım iki kez. Sizin de sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Saate gelince, tecrübeli arkadaşlara bırakıyorum bu kısmı. Diğer saatleri tanıtmanız güzel olur :champ:
Kullanıcı avatarı
necati

Re: Seiko Atlas SKZ209 Ebay Alım Bilgi ve Yorum

Mesaj batamer » 10 Oca 2013, 16:17

Linkten satıcıya ulaşılamıyor. Bu satıcının adını öğrenebilir miyim ???
Kullanıcı avatarı
batamer

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 127 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners