Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
toro5 » 29 Haz 2010, 18:13
modern60
yukarıda çin malı parçaları İsviçre'de montajlayan firmalardan bahsetmişsiniz. Çoğu İsviçre markası kalibre olarak ETA Kalibre kullanıyor. Bu durumda sözünü ettiğiniz inhouse kalibrelermi?
-

toro5
-
Modern60 » 29 Haz 2010, 20:04
Cevabın sorunda değil, açıklamanda.
-

Modern60
- Contributor
-
palpico » 16 Tem 2010, 16:56
Yalnız ETA'nın dünyada birçok fabrikası olduğunu ve bunların bir kısmınında Çin'de olduğunu bilmek lazım ??
-

palpico
-
monkeyman » 16 Kas 2012, 16:40
arkadaşlar ben jacques leman marka saat almayı düşünüyorum.tasarım olarak en beğendiğim saatlerden birisi. alacağım saati ve nerden alacağımı belirledim. ancak bir iki internet sitesinde olumsuz kullanıcı yorumuyla karşılaştım. mesela geri kalıyormuş sürekli, ve ayarlama vidası çıkmış birinin. kısaca kalitesiz ve dandik olduğunu yazmışlar çoğunlukla. ama ben tasarımlarını çok beğendim ve almak istiyorum. bu markayı daha önce kullanmış olan veya bilgisi olan varsa görüşlerinizi bekliyorum. teşekkürler.
-

monkeyman
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 42 misafir