TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

200$ Civarı Saat Önerisi / Bernhardt Binnacle Anchor Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

200$ Civarı Saat Önerisi / Bernhardt Binnacle Anchor Yorum

Mesaj Mk4Ever » 27 Eki 2012, 01:09

200 dolar civarı bir bütçe ile yeni saatimi aramaya koyuldum.Tabiki böyle az bir bütçe ile çok iyi bir saat aramak biraz abes oluyor ancak şartlar bunu gerektiriyor :D
Yabancı bazı forumlarda bu saat fiyat-performans saati olarak gösterilmiş.Bende incelediğimde çok beğendim.Marka hakkında fa bilgim yok.Kendi sitesinde 239 dolarlık bir fiyatı var ancak gümrükle beraber de biraz sınırımı aşıyor.Henüz mail atmadım belki gümrüğe takılmadan getirebilmenin bir yolu vardır.Henüz kararımı da vermedim tabiki.
200 dolar civarı tüm tavsiyelerinizi bekliyorum.Seiko-Orient takıntım yok. :D Teşekkürler.

https://www.bernhardtwatch.com/index.php?id=34

Resim
Kullanıcı avatarı
Mk4Ever

Re: 200$ Civarı Saat Önerileriniz

Mesaj Thevenin » 27 Eki 2012, 02:24

Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Re: 200$ Civarı Saat Önerileriniz

Mesaj Mk4Ever » 27 Eki 2012, 02:34

Thevenin yazdı::arrow: viewtopic.php?f=12&t=4343#p49713

Teşekkürler hocam konuyu açmadan önce incelemiştim o konuyu.Tam içime sinen bir saat olmadı önerilerden.
Kullanıcı avatarı
Mk4Ever

Re: 200$ Civarı Saat Önerisi / Bernhardt Binnacle Anchor Yo

Mesaj nemesis » 27 Eki 2012, 12:39

http://www.ebay.com/usr/trusthonestman
ebay da bu kullanıcı sea-gull saatler satıyor şahsen ben bir tane aldım çok da severek kullanmaktayım.fiyatına göre cok iyi saatler sea-gull lar ve kargo singapurdan yolluyor 15 gün içinde saat eline gelir. benim aldığım saat sea-gull m182sk. bu arada st18 veya st21 mekanizmalı saatleri seçmeni tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
nemesis

Re: 200$ Civarı Saat Önerisi / Bernhardt Binnacle Anchor Yo

Mesaj Mk4Ever » 27 Eki 2012, 15:40

nemesis yazdı:http://www.ebay.com/usr/trusthonestman
ebay da bu kullanıcı sea-gull saatler satıyor şahsen ben bir tane aldım çok da severek kullanmaktayım.fiyatına göre cok iyi saatler sea-gull lar ve kargo singapurdan yolluyor 15 gün içinde saat eline gelir. benim aldığım saat sea-gull m182sk. bu arada st18 veya st21 mekanizmalı saatleri seçmeni tavsiye ederim.

Teşekkürler.Skeleton saatler ilgimi çekmiyor maalesef.Siyah kadranlı bir model de bulamadım.Bernhardt ın siteyle de iletişime geçtim 40 dolar kargo diyor birde gümrük takıldığı zaman beni çok aşıyor ondan da vazgeçtim..
Kullanıcı avatarı
Mk4Ever

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 51 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners