Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
atakancengiz » 05 Eki 2012, 09:48
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Özellikle cagatay10 bu detaylı anlatım için çok sağol. Ancak Her ürünün tabiki saatler içinde uluslararası garantisi yok mu? Yani neden tr de geçerli olmuyor ki?
-

atakancengiz
-
SeRxx » 05 Eki 2012, 10:02
Benim yurtdışından aldığım Tissot ve Seiko saatlerin garantisi Türkiye'de de geçerliydi, hatta Tissot'u LPI'da tamir bile ettirmiştim.
-

SeRxx
-
atakancengiz » 05 Eki 2012, 10:08
hozburun yazdı:atakancengiz yazdı:Peki arkadaşlar mu saat nasıl? Hem ETA 2836-2 kullanıyormuş. Birde bu Ebay dir, Amazondur acaba buradan aldığım saatlerden tr de distribitör aracılığı ile garantiden faydalanabilir miyim?
http://www.amazon.com/gp/product/B0054Z ... PDKIKX0DER
bu saat forumumuzda satış bölümünde mevcut , Dictator nickli üyemiz satıyor, 2.el düşünürseniz bakabilirsiniz
Bu saati bende kullanıyorum, tavsiye ederim

Benim bilek ince 42mm lik çap bile büyük duruyor bileğimde. Amazondaki 38mm tabi ebaydan de alabilirim. TR ye siparis etmeyeceğim. ABD de bununan bir tanıdığın evine gönderteceğim. Amazondan vergi ile beraber 683 dolara geliyor toplam. Ebayde 625 dolara da satılıyor.
Acaba tr de şişli ya da sirkeci taraflarında bu fiyatlarda bulabilir miyim peşin fiyatına pazarlıkla?
-

atakancengiz
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: almanbirasi, AlpKI, Dorukeski, tt59 ve 145 misafir