Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
msaylan » 04 Eki 2012, 10:12
Arkadaşlar merhaba aşağıdaki iki saatten birini almak istiyorum siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Seiko 5 tabiki makine olarak mekanik olduğu için daha üstün ama ben kahverengi deri kordonlu ve klipsli bir saat istiyordum ama Seiko 5'i görünce dayanamadım. limango'dan seiko 5'i sipariş verdim kargo dahil 130 TL ve 6 taksit. Tabi birkaç gün içinde iptal edebilirim yada geldiğinde iade edebilirim

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
-

msaylan
-
emiriko » 04 Eki 2012, 16:15
Dusunmeden seiki saati alirdim 130 lira cok guzel fiyat. Dilediginiz gibi eminonue gidip 20 liraya kayis 15 liraya klips alip dilediginiz gibi bir kayis yapabilirsiniz. 130 liraya bulsam dusunmeden alirdim saati.
-

emiriko
-
msaylan » 04 Eki 2012, 16:45
emiriko yazdı:Dusunmeden seiki saati alirdim 130 lira cok guzel fiyat. Dilediginiz gibi eminonue gidip 20 liraya kayis 15 liraya klips alip dilediginiz gibi bir kayis yapabilirsiniz. 130 liraya bulsam dusunmeden alirdim saati.
emiriko;
ankara'da yaşadığım için söylediğin fiyatlara kayışı ve klipsi burada bulabilir miyim acaba?
-

msaylan
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: almanbirasi, AlpKI, Dorukeski, tt59 ve 145 misafir