Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
ahmetorhan » 18 Eyl 2012, 03:46
Hocam saat hakkinda pek bilgim yok. Zaten pilli saatlere hic ilgi duymuyorum. Fakat sitede biraz daha takilmanizi tavsiye ederim. Biraz siteyi okuyup arastirdiktan sonra fikirleriniz degisebilir. Sahsen benim saatlere bakis acimi cok degistirdi bu site tabi olumlu yonde. Guess duyulmus bir marka cokta kotu bir saat uretecegini sanmam. Ve son olarakta karar sizindir derim. Saygilar...
Ahmet ORHAN
ALOVED
-

ahmetorhan
-
-
kafkas0371 » 19 Eyl 2012, 03:00
evet sitede çok faydalı şeyler var genelde herkes mekanik saatlerden hoşlanıyor bu saat pilli ama dediğim gibi tasarımını çok beğendim. Gc serisi swiss made ama bu guessler çinde yapılıomuş sanırım buda işçiliği etkiliycektir diye düşünüyorum kullanan bilen varsa yorumlarınızı bekliyorum.
-

kafkas0371
-
kafkas0371 » 26 Eyl 2012, 01:34
yok mu hiç bu saati bilen bu hafta almayı düşünüyorum artık ama hala tereddütlüyüm bi yardım
-

kafkas0371
-
Ahbob » 28 Eyl 2012, 21:10
Herşeyden önce Guess bir saat markası olmadığı için kalite konusunda fazla bir beklentiniz olmasın. Aynı şekilde deri kayışının da pek kaliteli olduğunu zannetmiyorum. Ben "Almayın, paranıza yazık" diyorum. Bence bu fiyat aralığında bir saat arıyorsanız Seiko'ya ve Orient'e bir göz atın.
-

Ahbob
-
Magneto » 03 Eki 2012, 23:42
görüntü 8/10
kalite ise 1/10
Saat = BlancPain
-

Magneto
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: AlpKI, Dorukeski, Google [Bot], tt59, ylmaz94 ve 160 misafir