Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Remre » 02 Eki 2012, 13:18
vmetin bence senin söylediğin fiyatlarda bir gariplik var yada ben de bir cahillik

ikincisi daha mantıklı geldi

Eski kullanıcı adı: e155159
-

Remre
-
vmetin » 02 Eki 2012, 13:48
Benim anlatmak istediğim şu;
Sıfır Omega fiyatları çok yüksek, o paraları vermeyin. Geri satmaya kalkarsanız diğer saatleri sattığınıza benzemez hayalini kuramadığınız zararları edersiniz. Fsinan ın koyduğu speedmaster ı alsa 1500 e anca satar. Ben dedim ki 2500 e alabiliyosan al bari 1000 lira zarar et.
Dost tavsiyesi

-

vmetin
-
asymptote » 02 Eki 2012, 13:55
vmetin'in önerdiği gibi kurmalı lemania'lı moonwatch ya da co-axial chronometer dışında bir mekanizma içeren Omega alınmaz bence de. Ben Omega alsam bu ikisi için alırım (tabi modeli beğenmek kaydıyla..)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: AlpKI, Dorukeski, tt59, ylmaz94 ve 155 misafir