Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
lcool » 18 Au 2012, 00:50
Merhaba arkadalar.Benim saat zevkim imdilik sizinkinden farkl覺 olarak dokunmatik , bluetooth lu bir saat :-) Sony Ericsson Liveview . Bu saatin kordonu 2 cm yani 20 mm olan bir c覺rt c覺rtl覺 kalitesiz bir kordon kullan覺yor.Normal saatlerde olduu gibi kordonu tutan pimi de var fakat 繹yle bir durum var her gece arja koymam gerekiyor saati.Yani kordonu hergece 癟覺karaca覺m.Piminden 癟覺karmak istemiyorum daha kolay 癟覺kar覺k覺p tak覺lan bir kordon varm覺d覺r? Arad覺覺m b繹yle klasik deri vs deilde kuma gibi askeri saat gibi olanlar.Hatta saat olarak bir yak覺n覺m Seiko Military kullan覺yor.O nun kordonuda ayn覺 tarif ettiim gibiydi.Hatta renkleride olursa herg羹n ayr覺 renk kullanabilirim.羹nk羹 saatin ekran g繹r羹nt羹s羹n羹 istediim gibi deitirebiliyorum :-)
-

lcool
-
- Kay覺t: 17 Au 2012, 22:10
sedir » 18 Au 2012, 02:48
Arad覺覺n覺z kordon "Nato" olarak an覺l覺yor diye biliyorum. Arama k覺sm覺ndan arat覺rsan覺z 癟ok bilgi g繹r羹rs羹n羹z.
Ancak cihaz覺n her gece kordonunu 癟覺karman覺z gerektiini sanm覺yorum. Cihaz saat kasas覺 gibi k覺s覺mdan ayr覺labiliyor. Dolay覺s覺yla arj veya bir baka nedenle her gece kordonu s繹kmeniz gereksiz. Cihaz覺 onu ta覺yan kasadan ay覺r覺p arj edebilirsiniz galiba

Vakit nakittir.
-

sedir
-
- Ya: 62
- Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03
lcool » 18 Au 2012, 03:00
Dediiniz mant覺kl覺.Hem bakt覺m zaten pim kablo giriini engelliyor.Yuvadan 癟覺karmak en mant覺kl覺s覺.Biraz inceledim tam istediim gibi bu Nato kordonlar.zellikle k覺rm覺z覺 siyah olan red army tarz覺 modellerine bay覺ld覺m.Peki bunlar覺 襤stanbulda nas覺l bulabilirim?
-

lcool
-
- Kay覺t: 17 Au 2012, 22:10
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: hakanbora ve 153 misafir