TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot PR50 Automatic ve Le Locle Arasında Tercih ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot PR50 Automatic ve Le Locle Arasında Tercih ve Tav

Mesaj fadli » 13 Haz 2012, 21:14

Merhaba arkadaşlar. Ben de geçen gün tissot prs 516 automatik saat aldım. Bugün elime geçti. Faturası, kaşeli garanti belgesi ile birlikte. Yanlız belgede GSA diye bir firmanın kaşesi ve satın aldığım saat firmasının kaşesi var. Bir de firmanın sitesi var. Orda da markalar arasında Tissot var. Ama distiribitör değil ise nedir anlamadım. Sitede şöyle bir açıklama var.

DENEYİMİN YENİLİKLERLE BULUŞTUĞU ADRES GSA

Gold Bilgisayar olarak 1993 yılından bu güne edindiğimiz tüm tecrübe ve birikimi siz değerli müşterilerimizle hali hazırda gerek toptan gerek perakende mağazalarımız yoluyla birçok noktada paylaşıyoruz.Daha fazla alanda bu keyfi paylaşabilmek adına 2008 yılı itibarı ile "Gold Mağazaları" içinde yer vermeye başladığımız Gold Saat ve Aksesuar reyonları ile saat sektörüne merhaba dedik.

2010 yılında bağımsız olarak kurulan GSA Saat ile toptan ve perakende saat sektöründe iddialı firmalardan biri olduk.

Çağdaş ve güvenilir bir pazarlama sistemi ile çalıştırdığımız gsa saat; Doğru ürünü,uygun fiyat politikası ile satış öncesi ve sonrası hizmet kalitesine odaklanarak siz müşterilerimizle buluşturmaktadır. Koşulsuz müşteri memnuniyetini en iyi uygulayan firma olmayı amaç edinen Gsa saat ,güvenilir satış kadrosu ,ustalıkları tescilli teknik servis elemanları ve Deneyimli personeli ile dünyaca ünlü saat markalarını tüketicinin beğenisine sunan lider firmalardan biridir.

Diğer şirketlerimiz

www.gold.com.tr
www.metroelektronik.com.tr
www.pegasuscomputer.com.tr
www.sanalpazar.com
www.hizlial.com
www.suntec.com.tr
www.goldkurumsal.com.tr
www.novaelektronik.com.tr
Kullanıcı avatarı
fadli

Mesaj mrhero » 13 Haz 2012, 21:23

Bunlar paralel ithalatçılar, yasal durumları nedir bilmiyorum bildiğim tek şey var hiçbirinin garantisi orjinal distribütör garantisi gibi olmuyor. Bir sorun çıkınca hatayı müşteriye atmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Hele işin içinde birde Gold Bilgisayar varsa ben oradan şener şen koşuşuyla kaçarım.
Kullanıcı avatarı
mrhero

Mesaj fadli » 13 Haz 2012, 21:28

Zaten ürünlerin fiyatları yurtdışı fiyatları ile hemen hemen aynı. Hatta vergi ödeseniz yurtdışı fiyatları daha pahalı olur. Yani yurt dışından garantisiz ve gümrük vergisi ödeme riski ile satın alınacağına. Türkiyeden alması daha mantıklı geldi bana. Satın aldığım saatin fiyatı ebaydaki gümrük vergisi hariç fiyatla çok yakın. Tabii ben saati satın alırken bu firmadan haberim yoktu.
Kullanıcı avatarı
fadli

Mesaj bizigi » 13 Haz 2012, 21:44

ben trendyol.comdan bi tane tissot prs 516 aldım
Resim
saatin kutusu garanti kağıtları vs hepsi tamdı grantı kağıdında GSA saatçılık kaşesi vardı vardı.bir hafta sonra saat benden kaynaklanan bir hatadan dolayı bozuldu yada ben bozuldu zannettim ve trendyol a yolladım onlarda saati servise yolladıklarını belırttıler yaklasık 1 ay sonra saat geldı.GSA saat tarafında bir makbuzla beraber sadece makbuzda ayar yapıldı diye bir not düşülmüş ben bir sorun yaşamadım GSA saat fırmasıyla ancak lpı gibi alkadar değiller GSA saatte ne bi arama nede maillere cevap verme gibi huyları yok
Kullanıcı avatarı
bizigi

Mesaj Slayer39 » 07 Ağu 2012, 12:21

ultimate45 yazdı:Arkadaşlar ilgileriniz için teşekkür ederim bugün firmayla görüştüm firma asıl adı ufuk yılmaz arkadaşımın dediği gibi GSA mış watchhome mağzaları da onlara aitmiş sezonsaatler diye sorulunca tabi görünmüyo ürünü aldığınızda belgedeki kaşe de lpi onayını göreceksiniz dedi firma yetkilisi onun için saat gelmeden yorum yapmanın doğru olmayacağı kanaatindeyim

Bu konu kapanmış gibi ama merak ettim,
Sayın ultimate45, saatiniz geldi mi? Yukarıda bahsettiğiniz gibi lpi tarafından kaşeli mi?
Kullanıcı avatarı
Slayer39

Mesaj SeRxx » 08 Ağu 2012, 00:28

Slayer39 yazdı:
ultimate45 yazdı:Arkadaşlar ilgileriniz için teşekkür ederim bugün firmayla görüştüm firma asıl adı ufuk yılmaz arkadaşımın dediği gibi GSA mış watchhome mağzaları da onlara aitmiş sezonsaatler diye sorulunca tabi görünmüyo ürünü aldığınızda belgedeki kaşe de lpi onayını göreceksiniz dedi firma yetkilisi onun için saat gelmeden yorum yapmanın doğru olmayacağı kanaatindeyim

Sayın ultimate45, saatiniz geldi mi? Yukarıda bahsettiğiniz gibi lpi tarafından kaşeli mi?

GSA'dan çıkan saat nasıl LPI garantili olur anlamış değilim.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Slayer39 » 08 Ağu 2012, 11:30

seRxx yazdı:
Slayer39 yazdı:

GSA'dan çıkan saat nasıl LPI garantili olur anlamış değilim.

Dediğiniz gibi bir gariplik var, ultimate45 yazsa olay netleşecek ama takip etmiyor galiba.
Bu arada velevki LPI garantili değil, GSA kendisi garanti veriyor, bu model için çok problem midir?
Mesela sezonsaatler bu saati 12 taksitle 737 TL'ye veriyor, Teyfik Aydın'ın internet sitesinde ise 670 CHF diyor, mağzaya gitseniz (ben e-posta attım) nakitte en iyi ihtimal 25% indirim yapıyorlar, oda yaklaşık 924 TL yapıyor, herhalde LPI garantili oluyor onlarınki. Buradan baktığınızda fark 187 tl, yaklaşık 20% daha pahalı. Diğer mağzalarda da aşağı yukarı bu farklar çıkıyor. Peki bu sekmentte ve kronolara nazaran çok daha az komplike bir saatte değer mi bu farkı ödemeye? GSA'dan garantili alınca ne dez avantajımız olur?
Kullanıcı avatarı
Slayer39

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 135 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners