TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hem Teşekkür Hem 7000 TL Bütçe İçin Alternatifler

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hem Teşekkür Hem 7000 TL Bütçe İçin Alternatifler

Mesaj halilsasa » 02 Ağu 2012, 01:19

Tesekkurler evidence -hem tebrik hem tavsiye icin-. Sadece gorsel yorumlayabiliyorum: Ikisi de guzel saatler denediklerinin. Ama bana nicin cekici gelmiyor ? Sanirim sayilar eklenmis kalin bezel, kadrandaki gorece buyuk rakamlar, buyuk logo, ve nihayetinde kalin ibreler sebebiyle biraz istedigimden fazla spor bir goruntu.

Ben biraz daha elegan durusu olan, daha gosterisli, daha ozel okasyon saati ariyorum galiba. 46mm ile ilgili net katiliyorum sana. Birkac tane daha bu olculerde saat denedim, onlar gozume buyuk gelirken -bilmiyorum neden- heritage 46 gelmedi. Zaten bu rasyonel bir olay. Aksini iddia etmek mumkun degil. 46 mm, 42 mm 'den buyuk gercekten :) .
Kullanıcı avatarı
halilsasa

Mesaj mucadeleci » 02 Ağu 2012, 04:36

halilsasa yazdı:Zaten bu rasyonel bir olay. Aksini iddia etmek mumkun degil. 46 mm, 42 mm 'den buyuk gercekten :) .

Not aldım :lol:
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Frax » 02 Ağu 2012, 11:13

Heritage modellerinin kronografsız 42 mm çaplıları da olması lazım. Hatta 38 mm liği bile vardı, Japonlar için :)

Kronograf istemiyorsanız fotoğrafını koyduğunuz saatin 42 mm olanına da bakabilirsiniz. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Frax

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 134 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners