TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Luminox 8401 VS Seiko SKX779 Black Monster

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Luminox 8401 VS Seiko SKX779 Black Monster

Mesaj Anıl » 07 Tem 2012, 10:21

Kesinlikle luminox :thumbup:
Anıl YERGÖÇ

"To break the rules, you must first master them."
Kullanıcı avatarı
Anıl

Mesaj sondakika » 19 Tem 2012, 23:40

Merhaba arkadaşlar siteye daha yeni üye oldum . nerede başlık açacağımı bilemediğimden kusura bakmayın burada sizlerle paylaşacağım 3 saat var. Yuvarlak kasa seven birisiyim. 14 yıldır Quantum marka pilli saat kullanmaktayım. Paylaşacağım linkteki saatlerle Quantum'la dağlar kadar fark vardır ancak şu bir gerçek ki 14 yılda bir kez bile pilinin bitmesi dışında saatım durmadı, teklemedi bu açıdan sağlamlık ön planda olmak koşulu ile siyah ağırlıklı yuvarlak kafalı bir ürün düşünüyorum. Sizlerin de tavsiyelerinize, önerilerinize açığım, ki paylaşırsanız çok sevinirim.

ilk sırada victorinox var ( bu saati beğeniş nedenim rengi ve markası ama ne mekanik ne de kinetic )
http://www.amazon.com/Victorinox-Swiss- ... ds=watches
ikinci sırada Hamilton var ( nedeni otomatik olması ve gün ile tarihi göstermesi ki gün çok tarz bir duruyor )
http://www.amazon.com/Hamilton-H6445553 ... roduct_top
3.sü ise seiko kinetic perpetual ( beğenme nedenim saatin özel bir özellik taşıması kinetic olması ve kadranının farklılığı ancak araştırmalarıma göre 10 yıl kadar pil ömrü var sonrasında 100 TL ödeyip ki 10 yıl sonra bu ne olur bilemeyiz bi pil maliyeti varmış.
http://www.amazon.com/Seiko-Mens-SNP049 ... ns+watches
görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Kullanıcı avatarı
sondakika

Mesaj onuratamer » 20 Tem 2012, 00:34

Hamilton derim ben. Victorinox da guzel ama otomatk alternatifi varken almaya degmez.
Kullanıcı avatarı
onuratamer

Mesaj sondakika » 20 Tem 2012, 21:36

Tavsiyen için teşekkürler arkadaşım. Hiç otomatik saat kullanmadım, kullanan bir arkadaşım da yok yakın çevremden.
Bu otomatikler ne diye bu kadar pahalı ve neden otomatiği diğerine tercih ediyorsun. Bu sitede gördüğüm kadarıyla herkes otomatik sevdalısı.
Kullanıcı avatarı
sondakika

Mesaj aokyy » 20 Tem 2012, 22:07

Otomatik saatler pilli saatlere göre daha fazla hata yapar. Daha fazla sapar. Pilli saatler çok daha iyi zaman tutar.
Otomatik saatler kolunuza takmadığınız zaman durur, sürekli kurmanız gerekir. Pilli saatleri ayarlarsınız, sonra bir daha uğraşmazsınız.
Otomatik saatler yaklaşık üç yılda bir kapsamlı bir bakım ister. Pilli saatin pilini değiştirmeniz yeterlidir.
...
Vel hasılı kelam otomatik saatler ilgi ister. Sürekli bakmanız gerekir, ilgilenmeniz gerekir. Siz saatle birlikte yaşlanırsınız, saat de sizinle birlikte yaşlanır. Kolunuzda dururken sizin anılarınızı paylaşır, üzerinde taşır. Sizinle birlikte durur. Vs. vs.
Kullanıcı avatarı
aokyy

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 129 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners