kızılbulut » 06 Tem 2012, 10:17
volkan bey ben daha 1 hafta önce EV0R001B modelinin siyah kadran renklisini aldım.Saat çok güzel 44 mm çapı var yani oldukça göseterişli ve iri.Yalnız bana göre kordon biraz zayıf kalmış gibi.İnce ve gösterişli olan kasayı tam kavramamış.İki gündür sapmayı hesaplamaya çalışıyorum bugün itibarıyla herhangi bir sapma yok.Gece sadece akrep ,yelkovan ve saniye sayarın üzerindeki fosfor çok güzel parlıyor.Rakamlarda fosfor yok.Çok sessiz çalışıyor.Kulağınızı iyice dayayıp sessiz bir ortamda dinlerseniz o muhteşem otomatik sesini dinleyebilirsiniz.Tabi bu zevki ancak otomatik tutkunları anlayabilir.3,5 yaşında oğlum var saati kulağına götürüp dakikalarca dinliyor ve içinde ne var merak ediyor.Saniye sayarın akışı muhteşem.Ben 280 TL ye aldım.İthalatçısı Aslansaat değil aldığımın,Karpa oda yasal olarak ithal ediyor ve 2 yıl garantisiyle geldi.Zaten Aslan saatin sitesine girdiğinizde üstü kapalı olarak karpa ya dokunduruyor.Yasal olarak birşey yapamadığını ama saatlerinin kendisinden alınmasını öneriyor.Ayrıca forumda araştırırsanız Aslan saate mail atanlara verilen cevaptada rakip firmaya karalama yok tek disbirübitörün kendisi olduğu iddiası var.İki farklı ithalatçısı olduğundan kodlarıda değişiyor.Birkaç sitede uygun fiyatlı istersen araştır.Şiddetle tavsiye ederim.Parasının çok çok üzerinde bir verim ve kalitede...
En son
kızılbulut tarafından 06 Tem 2012, 10:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.