onuratamer yazdı:5 - TW Steel CEO CANTEEN
2009'da Amsterdam'a yine bir is gezisi icin giris yaparken pasaport polisinin kolundaki saat dikkatimi cekti. TW Steel... Daha once hic dikkatimi cekmemis bir markaydi. Buyuk saat de pek sevmem aslinda, ama cok hosuma gitti. Geri donuste duty freeden aldim hemen. Cok vakit bulamiyor bilegimde, ama digerlerinden farkli oldugu icin seviyorum bu saatimi de.
Bond yazdı:Genel olarak hiç olumlu yorumlar gelmemiş önceki bir yeni model konusunda. Bu tarz saatleri ( örnek: U-Boat ) çok beğeniyor ama yüksek fiyatları sebebi ile ulaşması zor oluyor ise değerlendirilebilir. Model illa bu olacak diye bir durum yok ise o bütçede başka markalara yönelmek akıllıca olabilir. Bunun yenin model konusunda fiyatı açıkçası özelliklerine ve menşeine göre pekte öyle uygun durmuyor.
Yeni Model: TW Steel CEO Black Ceramicsearch.php#axzz206wokQgA
Bu işler beğeni ve tercih meselesi alıp çok memnun şekilde zevkle kullanan üyemizde mevcutonuratamer yazdı:5 - TW Steel CEO CANTEEN
2009'da Amsterdam'a yine bir is gezisi icin giris yaparken pasaport polisinin kolundaki saat dikkatimi cekti. TW Steel... Daha once hic dikkatimi cekmemis bir markaydi. Buyuk saat de pek sevmem aslinda, ama cok hosuma gitti. Geri donuste duty freeden aldim hemen. Cok vakit bulamiyor bilegimde, ama digerlerinden farkli oldugu icin seviyorum bu saatimi de.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 129 misafir
|