TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TW Steel CEO Canteen Yorum ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

TW Steel CEO Canteen Yorum ve Öneri

Mesaj kızılbulut » 09 Tem 2012, 04:42

Arkadaşlar saat uygun fiyatlı.Ama daha önce hiç araştırmadım.Almaya değer mi?

Resim
Kullanıcı avatarı
kızılbulut

Re: TW Steel CEO Canteen Yorum ve Öneri

Mesaj asymptote » 09 Tem 2012, 10:59

İsmi çok afilliymiş, CEO olup da bu saati kullanan adamı değnekle dövmek lazım..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Bond » 09 Tem 2012, 11:19

Genel olarak hiç olumlu yorumlar gelmemiş önceki bir yeni model konusunda. Bu tarz saatleri ( örnek: U-Boat ) çok beğeniyor ama yüksek fiyatları sebebi ile ulaşması zor oluyor ise değerlendirilebilir. Model illa bu olacak diye bir durum yok ise o bütçede başka markalara yönelmek akıllıca olabilir. Bunun yenin model konusunda fiyatı açıkçası özelliklerine ve menşeine göre pekte öyle uygun durmuyor.

Yeni Model: TW Steel CEO Black Ceramic :arrow: search.php#axzz206wokQgA

Bu işler beğeni ve tercih meselesi alıp çok memnun şekilde zevkle kullanan üyemizde mevcut ;)

onuratamer yazdı:5 - TW Steel CEO CANTEEN

Resim
Resim

2009'da Amsterdam'a yine bir is gezisi icin giris yaparken pasaport polisinin kolundaki saat dikkatimi cekti. TW Steel... Daha once hic dikkatimi cekmemis bir markaydi. Buyuk saat de pek sevmem aslinda, ama cok hosuma gitti. Geri donuste duty freeden aldim hemen. Cok vakit bulamiyor bilegimde, ama digerlerinden farkli oldugu icin seviyorum bu saatimi de.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj onuratamer » 09 Tem 2012, 15:51

Bond yazdı:Genel olarak hiç olumlu yorumlar gelmemiş önceki bir yeni model konusunda. Bu tarz saatleri ( örnek: U-Boat ) çok beğeniyor ama yüksek fiyatları sebebi ile ulaşması zor oluyor ise değerlendirilebilir. Model illa bu olacak diye bir durum yok ise o bütçede başka markalara yönelmek akıllıca olabilir. Bunun yenin model konusunda fiyatı açıkçası özelliklerine ve menşeine göre pekte öyle uygun durmuyor.

Yeni Model: TW Steel CEO Black Ceramic :arrow: search.php#axzz206wokQgA

Bu işler beğeni ve tercih meselesi alıp çok memnun şekilde zevkle kullanan üyemizde mevcut ;)

onuratamer yazdı:5 - TW Steel CEO CANTEEN

Resim
Resim

2009'da Amsterdam'a yine bir is gezisi icin giris yaparken pasaport polisinin kolundaki saat dikkatimi cekti. TW Steel... Daha once hic dikkatimi cekmemis bir markaydi. Buyuk saat de pek sevmem aslinda, ama cok hosuma gitti. Geri donuste duty freeden aldim hemen. Cok vakit bulamiyor bilegimde, ama digerlerinden farkli oldugu icin seviyorum bu saatimi de.

Baskan, senden de hicbirsey kacmiyor, cok guclu hafizan :)

Saate gelince, dizayn guzel, deri kayisi guzel, celik kalitesi yerinde. Ama mekanizma Isvicre yapimi degil, cami safir cam degil... bu fiyata bunlar olabilir miydi bilmiyorum, ama hersey fiyata bagli dedigim gibi...

Kisacasi 300-400 TL araliginda dusunulebilir, daha pahaliysa baska markalara yonelmenizde fayda var.
Kullanıcı avatarı
onuratamer

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 129 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners